Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

10 najboljih igara koje bi trebale da budu napravljene

Svako ima igricu koja mu se sviđa ili ne sviđa, ali šta je sa igrama koje nikada  nisu napravljene?. Koje su to igre koje su trebale da budu napravljene, a nisu?  Evo 10 takvih igrica.


     
  1. Donkey Kong. Donkey  Kong je odličan karakter i ova igra bi trebala ponovo da bude napravljena.
  2.  
  3. 2D  Castlevania. Da li ste ikada igrali ovu igricu. Postojalo je više delova: 1, 2,  3, Super Castlevania, pa čak i GBA igrica Castlevania: Circle of the Moon.
  4.  
  5. Pokemon igrica  na Gameboy-u. Svi poznaju ovu odličnu seriju Pokemon igrice za Gameboy: Yellow,  Blue, Gold, Silver, Crystal, i za GBA Ruby, Sapphire, Emerald, Fire Red, Leaf  Green, i tako dalje. Bilo bi jako dobro kada bi Nintendo napravio makar upola  toliko dugu magiju.
  6.  
  7. Duža Wario  igrica. Wario Land serija na Gameboyu je bila odlična i veoma originalna. Ova  igrica je bila prilično kratka, ali bi mogla da se proširi i ponovo napravi.
  8.  
  9. Kid Icarus +  Kirby. Naveli smo dve igrice zato što su one veoma slične, a slične su po tome  što su obe imale karaktere koje su ljudi mnogo voleli, i obe igrice su dugo  najavljivane i dugo očekivane.
  10.  
  11. Duck Hunt.  Zašto ne bismo vratili veoma popularnu igricu 80-ih godina, Duck Hunt?  Originalni Duck Hunt ne odgovara današnjim standardima ali to bi moglo da se  promeni.
  12.  
  13. Više igara u  stilu NES. Megaman 9 je jedno od najvećih izdanja ove godine. Zašto ne bismo  mogli da imamo više ovakvih igrica?
  14.  
  15. Nova Chrono  igra. Nintendo ponovo kreira Chrono Trigger za DS ali to je sve. Rimejk. Ljudi  koji su čekali 10 godina da čuju više od Chrono-a i da zaigraju nastavak ove  odlične igre, mogu samo da igraju istu igricu sa boljom grafikom.
  16.  
  17. Nastavak igre  Mother/Earthbound. Verovatno ste svi čuli za Earthbound. Mother 3 je nastavak  ove igrice ali je izdat samo u Japanu.
  18.  
  19. Još jedna 2D  Mario igra. U vreme kada je postojao Mario u 2D-u, većina ovih igrica je bila  najbolja na konzolama ili su se nalazile na drugom ili trećem mestu top liste.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272