Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 530 rsd

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

100 Windows Vista zakrpa čeka iza scene

Ovo je stiglo iz "moglo da bude istina" odeljenja. Tech blogger kaže da poseduje kolekciju od više od 100 Windows Vista zakrpa koje su namenjene da budu deo Vista Service Pack-a 1. Sajt gde on hostuje zakrpe, vistasp1.net, trenutno nije aktivan. Computerworld donosi detalje.

Kao što je tipično za Microsoft izdanja, mnogi potrošači su se izjasnili da "čekaju Service Pack 1" pre nego što pređu na novu verziju Windows operativnog sistema. Microsoft trenutno testira Service Pack 1 i iako nije objavljen datum izdavanja, to ne može da bude daleko (barem probna verzija). Ali za Vistu, koja je stigla otprilike pre samo dva meseca, ovakva naval za Service Pack-om 1 je nečuvena, u poređenju sa XP-ovim prvim Service Pack-om koji je stigao punih 11 meseci nakon njegovog prvog izdanja. Vista Service Pack 1 je trenutno raspoređen da izađe u drugoj polovini 2007. godine.

Zavera? Da li Microsoft zna da će se prodaja Vista-e povećati ako se Service Pack 1 pojavi na tržištu? Prosudite sami.

Ethan Allen, gore spomenuti bloger, aludira na taj stav ističući da najviše izmena koje je on video uključuju “drajvere uređaja i tehnologiju kompatibilnosti sa programima za koju su se mnogi korisnici nadali da će biti dostupna u operativnom sistemu od starta”. Najveće zamerke korisnika na operativni sistem se odnose na nebrigu o kompatibilnosti.

Šta se neće nalaziti u Service Packu? Bezbednosne ispravke. Možda će se ispostaviti da su Microsoftove tvrdnje o poboljšanoj bezbednosti u njegovom operativnom sistemu tačnije nego što su se mnogi plašili. Od kada sajt nije aktivan, ne mogu sam da proverim da li ima ispravki, a Microsoft neće reći da li su oni legitimni ili nisu. Međutim, izvor je pouzdan i ja verujem da su ispravke na putu. Ako imate specifičan problem sa Vistom, možda vredi da posetite sajt da biste videli da li je ispravka dostupna…

Adresa: Blogger posts Windows Vista SP1 fixes on Web site 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272