Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

17-godišnja plavuša se nasukala na vaš PC

Ona je mlada, ona je lepa i ćerka je bogatih roditelja. Upravo kao i Lara Croft, samo što je ona, pa... plavuša. 17 godišnja američka lepotica Sunny Blonde je na luksuznom krstarenju Atlantikom sa svojim roditeljima, koji slave godišnjicu braka. Ali to nije Sunny-no shvatanje dobre zabave, na njenu žalost, ona bi radije bila sa svojim prijateljima. Zbog toga ona koristi svaku priliku da se udalji od roditelja i istražuje brod. Upravo kada brod prolazi kraj Bermudskih ostrva dešava se nešto neočekivano: velika oluja sa grmljavinom, krstareći brod se napunio vodom. Sunny se prebacila i preneta je na jedan spasilački čamac broda...

Sunny isplovljava na prelepoj sunčanoj plaži na ostvru prekrivenom palmama. Jedva može da se priseti šta se desilo. I dalje malo zbunjena, primetila je da nigde u blizini nema nijednog putnika. O ne! Ona se iskrcala na obalu potpuno "sama"? Pa, kao što već verovatno nagađate, uskoro će trebati da živi bez svih njenih luksuznih pribora (mobilni telefon, šminka i nema više tržnog centra za našu malu razmaženu plavušu). Naravno, to je samo deo tragedije: kroz neko čudno vreme i prostor, ona je izgleda transportovana nekoliko vekova unazad i uzemljena usred vremena kada su vladali pirati i svi oni loši momci tog vremena, čineći je regularnom Damsel in Distress. Kladim se da nećete pogoditi šta se dalje dešava?

Pa, ovde ulazite vi, kao super heroj kakav jeste, da rešite sve lude avanture i odbranite devojku od prljavih ruku onih pirata. Pisac avanturističkih igara Steve Ince ("Broken Sword") je odgovoran za ovu avanturu i zagonetke koje ćete rešavati. Ne brinite, bićete nagrađeni što ste uposlili svoj mozak, pošto će glavna glumica izrasti od bogate, razmažene luksuzne devojke u hrabru i čvrstu devojku.

So Blonde je napravio Francuski tim Wizarbox a objavio je dtp entertainment. Igra će se pojaviti u novembru za teritorije nemačko govornog područja.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272