Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Enciklopedija matematičkih konstanti

Enciklopedija matematičkih konstanti

Popust cena: 1150 rsd

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

Popust cena: 1230 rsd

Brojevi dana 15 resora će imati nova Vlada i nova novčanica od 100 dinara izgleda kao stara od 1000

15


Ovo nije naša Vlada, što se može videti sa teksta karikature. Naravo.

Nova Vlada ne bi trebalo da ima više od 15 resora. O novom rasporedu ministarstava i kadrovskim rešenjima razgovaraće se odmah posle drugog kruga predsedničkih izbora.

19

Dva najbolja srpska tenisera Novak Đoković i Janko Tipsarević odmeriće snage u četvrtfinalu Mastersa u Madridu, koji je na programu oko 19 časova.

Nole i Janko, inače veliki prijatelji, do sada su se sastajali pet puta, a prvi reket sveta je slavio u četiri duela.

  • ZOIN MIHAILO: "U 19 časova Novak i Janko igraju na plavoj podlozi. Jedan će da dobije zeleno svetlo za polufinale. Drugi - crveno."

200.000


Oko 200.000 građana Srbije koji nisu izabrali svog lekara, ukoliko to uskoro ne urade, neće moći da overi zdravstvene knjižice. Samim tim, oni će izgubiti pravo i na bilo koji vid zdravstvene zaštite. U Srbiji je od ukupno 6,9 miliona zdravstvenih osiguranika lekara izabralo 6,7 miliona građana,i to u ukupno 157 domova zdravlja, piše "Press".

  • KOMENTAR: "Da li ste vi jedan od građana koji nisu izabrali svog lekara? Ako jeste, čestitamo vam na zdravlju i gubljenu knjižice."

850.000

Jedan kolekcionar prodao je za 850.000 dolara primerak prvog broja stripa o Betmenu, koji je po objavljivanju 1940. koštao 10 centi. Aukcijska kuća Heritidž organizovala je privatnu transakciju u četvrtak, a novi vlasnik stripa je jedna izvesticiona kompanija

  • ZOIN MIHAILO: "Ako ste kao mali sačuvali neki od primeraka stripova koje ste čitali, sada možete postati veliki i prodati ih na aukciji. Najnbolji način za odrastanje."

2052

Rimski klub predviđa da će 2052. godine najviše napredovati i najbolje živeti ljudi u Brazilu, Rusiji, Indiji, Južnoafričkoj Republici. Naročito će stagnirati SAD – upozorava se u izveštaju i navodi da će globalni rast svetskog stanovništva početi da stagnira.

  • ZOIN MIHAILO: "2052. će se najbolje živeti u Brazilu. Ako se svi preselimo u Brazil,ko će ovde da prima razglednice koje budemo slali?"

30+

Digital art pictures are illustrated by adobe Photoshop. These pictures are not genuine or real but have lot of fascination and interest due to their designing and imaginary implements in the pictures. Digital art is purely formed in Photoshop. We have collected a nice list of digital art images for your inspiration. So let,s have a look below “30+ Amazing & New Digital Art For Your Inspiration” We are heartily waiting for your nice comments.



Read more: http://www.ozoneeleven.com/artwork/30-amazing-new-digital-artworks-for-your-inspiration/#ixzz1uYNL4un5

3

Koliko ste godina imali kada je mama prestala da vas doji?

Naslovna strana Time magazina, koja je neke šokirala.

Znam za slučaj iz bliđe okoline kada je dečak donosio stolicu, sedao do svoje majke i bio podojen.


1

U prostorijama Mašinskog fakulteta pronađen je Kalašnjikov.

Na B92, kažu da će uskoro imati više informacija.

  • ZOIN MIHAILO: "Nađen je kalašnjikov na Mašinskom fakultetu. Ma, nas interesuje da li je vlasnik položio ispit ili je uhapšen."

100

NBS pustiće danas u opticaj novčanicu od 100 dinara, sa delimično izmenjenim obeležjima, koja će biti paralelno u opticaju sa prethodnim izdanjima te novčanice.

  • Zoin Mihailo: "Kao što se iz priloženog može videti, nova novčanica od 100 dinara izgleda isto kao i ranije, samo joj je dopisana jedna nula."


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272