Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Da li domaća stoka zna kako se pravi cena goriva?

Sat pokazuje da je tačno...

Ko može da kupi sat od 5 miliona dolara, sat će mu uvek prikazivati vreme koje odgovara vlasniku.

i

Dijamantski sat od 5 miliona dolara. Ako ovaj sat želi da kupi guverner Narodne banke, morao bi malo da vodi računa o kursu dinara, jer cena satu svakoga dana raste.


Kombinatorika

Šta se dobije kada se spoje dve izjave ministra poljoprivrede: "Vlada ne može da utiče na cenu goriva" i "Domaća stoka jede domaću hranu." Ne dobije se ništa, jer šta zna stoka kako se kreira cena goriva.


Kakav je kurs kriminalca danas?

Dinar nam ne stoji dobro, ali kurs kod razmene kriminalaca je odličan, upravo smo za jednog srpskog dobili dva crnogorska, shodno sporazumu o esktradiciji.


Koliko je glava luda u jednoga EPS-a

EPS je za koncert Zdravka Čolića dao 900000 dinara. Zdravko im se zahvalio pesmom "Glavo luda". U toku je ispitivanje koliko je glava bila luda kada je potpisivala nalog za plaćanje.


Krugovi na audiju

Malo mi je teško da verujem političaru koji fijat 500l koristi u borbi da se vozi audijem. Kao da nam poručuje: "Svi krugovi na logou audija su isti samo je moj krug malo veći."


Iza uspešnog muškarca.

Još jedan dokaz da iza uspešnog muškarca stoji žena je i da je Bin Ladena izdala njegova žena? Ko ti pomogne da dođeš na vrh, najlakše te sa vrha skine.


Reka ili hirdocentrala?

Oni kojima reka protiče kroz grad su pred velikom dilemom ili će imati reku, a neće imati struju, ili će imati male hidroelektrane, ali neće imati reku. Nadamo se da odluku neće donositi oni koji ne znaju da plivaju.


Kako izgledam u ovom?

Najmlađa milijarderka na Forbsovoj listi prodaje veš koji stvara utisak da je neko mršaviji nego što jeste. Još jedan dokaz da se iluzije najbolje prodaju.


Anonimusi više nisu anonimni

Srpskog "anonimusa" su plaćali mafijaši, koji su takođe anonimusi. Sajtovi naših institucija su sada sigurni. Ali ne treba da izgledaju kao da su ih pravili anonimusi.




 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272