Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Fotografije ili avatari na Tviter profilima u Srbiji - Primeri II deo

Fotografije i avatari na Tviter profilima u Srbiji

Nastavljamo sa serijom prikazivanja fotografija i avatara na Tviter profilima u Srbiji. Predlozi koje dajemo su i inspiracija za one koji žele da promene fotografiju.

Pored fotografije na Tviter profilu, postoji i avatar. Kao što tviteraša sa fotografije možete da prepoznate na ulici, one koji koriste avatar ne možete. Evo nekoliko odličnih primera. 

SLOBOSAURUS

@Slobosaurus

Stvar je vrlo prosta, bio mi je zanimljiv, a posle je otišao u legendu.

The Flash

Moj avatar: secanje na prelepo detinjstvo i jednu od omiljenih serija. Moj avatar takođe predstavlja i neke moje osobina, brzinu, tačnost, preciznost, i naravno veliki ljubitelj kafe.

@DikiKlavert

Dokona (EX Popadija)

Moj ajvatar simboliše tradiciju i patriotizam. Stoji u špajzu gde mu je i mesto - u mraku, među ostalim teglama i konzervama.

@DokonaPopadija

DJ Workaholic


Moj avatar: ne postoji neko posebno objašnjenje iz kog razloga. Jednostavno postoji fizička sličnost i obostrana simpatija! :)

@CallMeTheFixer

ex Skljuc


Moj avatar: Avatar poručuje: Cenim kvalitet, eleganciju, ženstvenost i jednostavnost. Sve to projektujem i na Tw, simbolom njegove boje:))

@snezaFL

Filozof


Avatar po meni prikazuje 1) davljenje ideologijom feminizma, 2) strast prema ženama 3) fetišizam. To je slika Henrietta Harris, australijske slikarke, inače slika je rađena kao reklama za ženske cipele.

@Iz_Zadnje_Klupe



 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272