Google+ dobio veliko ažuriranje

Datum: 2012-04-12

Pregleda(30 dana/ukupno): 8 / 641

Iako Google ovo nije nazvao "verzija 2.0", današnje ažuriranje kompanijinog vodećeg društvenog proizvoda je upravo to. Kao i većina projekata ove kompanije, i Google+ ažuriranje će ići postepeno. Novi korisnički interfejs je u velikoj meri unapređen sa prilagodljivom, dinamičkom trakom prečica/aplikacija sa leve strane i listom vaših prijatelja sa desne strane.

Google+ ili verzija 2.0

Glavni interfejs je izmenjen dosta i novi fokus je postavljen na jednoj od unverzalnih karakteristika ove društvene mreže - Hangouts. 


Video razgovori će dobiti svoju sopstvenu namensku početnu stranicu, omogućavajući vam da brzo pregledate sve Hangouts koji su vam dostupni. 


Moj Googel+ nakon promene.

Čak i profili su dobili veliko "zatezanje izgleda" sa većim fotografijama, a Sparks je i zvanično povučen u prilog Explore taba. Verovatno i najbolja funkcija koja se dobija je poboljšano deljenje multimedijalnih fajlova. Kako biste detaljnije videli nove funkcije možete pogledati video zapise u prilogu.

BENCHMARK.

Komentari:

Budite prvi koji će ostaviti komentar

Molimo, sačekajte da kreiramo formular...

Izgubljeni u Virtuelnom Svetu - zavisnost od interneta i video igara

Izgubljeni u Virtuelnom Svetu - zavisnost od interneta i video igara
Cena: 1,406.00
10% popusta za kupovinu 2 i više knjiga.

Knjiga Izgubljeni u virtuelnom svetu je jedinstven, sveobuhvatan i savremen vodič za tretman zavisnosti od interneta i video igara na ovim prostorima, koji je napisan na odmeren, razumljiv i popularan način.

više o knjizi


[Queries: 22] [0.1481 sec.]