Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Koji kičmenjak je najmanji na svetu, a koji beskičmenjak najveći u Srbiji?

Kičmenjaci svetski i naši beskičmenjaci


Najmanji kičmenjak na svetu je žaba duga 7,7 milimetara. A, najveći primeri beskičmenjaka, će se uskoro naći na izbornim listama partija.


Orgazam je tu, ali ja nisam



Žene simuliraju orgazam da bi zadržale partnera. Pošto će uskoro izbori, možda će se osnovati i partija "Žene koje simuliraju orgazam". Bila bi najbrojnija. Samo se plašim da sa njima niko ne bi smeo u kaoliciju, sem PUPS-a.


Nije važno da li posno ili mrsno, važno je da se sve ne pojede


U svetu se revolucije događaju po srpskom receptu. Da li se po našem receptu prave mrsna ili posna jela? Nije bitno, važno je da deca revolucije ne pojedu sve i da nešto ostave i za sutra.


Nema naših na luksuznim putovanjima


Potonuo luksuzni italijanski kruzer sa 4.000 ljudi, najmanje troje mrtvih. Javljeno je da na brodu nema Srba. Kada nam standard poraste u 2012. godini, onda će naši zemljaci kao putnici, biti u svim svetskim vestima. Ovako, samo se pojavljujemo u nesrećama koje se dogode u Srbiji.


Madona ne kuva




Čuvena pevačica Madona je izjavila da ništa u životu nije skuvala. Većina muškaraca bi volela da se ožene nekom koja liči na Madonu, makar po kuvanju. Mada bi i većina žena volela da budu kao Madona, makar po pitanju kuvanja.


LINK.

Koliko nam prostora treba na telu da bismo otplatili dugove


Novozelanđanka na aukciji nudi zadnjicu za tetoviranje, da bi dobijenim parama platila račune. Blago njoj, ona može da plati račune samo tetoviranjem zadnjice, nama ni tri ne bi bile dovoljne.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272