Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

NJUZ.NET dnevna doza satire - od horoskopa do Andželine Žoli

www.njuz.net

Ovan (21. mart – 19. april) – I ove nedelje uživajte u Nju(z) Ejdž Horoskopu, jedinom horoskopu koji ima 8 dana u nedelji, a ponekad i 12.

www.njuz.net

BEOGRAD, 23. januar 2012, (Njuz) – Biznismen Milan Beko saopštio je da neće biti kandidat za premijera Srpske napredne stranke na predstojećim parlamentarnim izborima, već će nastaviti da vlada Srbijom iz senke.

www.njuz.net

BEOGRAD, 9. april 2011. (Njuz) – Voz koji je juče sa stanice u Baru pošao u 12:40 pristigao je u
Beograd tačno u 22:07 kao što je redom vožnje i planirano. Ova istorijska vožnja okončana je pucnjem kojim je nesrećni mašinovođa Živorad Momčilović (49), sebi oduzeo život.



www.njuz.net
DIMITROVGRAD, 22. januar 2012, (Njuz) – Policija iz Dimitrovgrada uhapsila je juče šest osoba osumnjičenih da su krajem prošle i početkom ove godine ukrale četiri kilometra autoputa na Koridoru 10, saopštio je danas MUP.



www.njuz.net

NOVI SAD, 21. januar 2012, (Njuz) – Maja Aleksić (24), studentkinja iz Novog Sada, prethodne noći je u izlasku upoznala oženjenog muškarca koji, ne samo da joj se nije nabacivao, nego je nosio i burmu.



www.njuz.net

BEOGRAD, 21. januar 2012, (Njuz) – Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica apelovao je na Srbe sa severa Kosova da urade bilo šta kako bi on imao povod da se oglasi.




www.njuz.net

BEOGRAD, 20. januar 2012, (Njuz) – Poznate pevačice Nataša Bekvalac i Goca Tržan održale su konferenciju za novinare u Medija centru na kojoj su uputili pretnju da će u javnost procureti njihove nove intimne ispovesti, ukoliko Andželina Žoli nastavi da dobija ovoliku medijsku pažnju u Srbiji.







 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272