Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Odlično je zaboraviti lozinku za Tviter i Fejsbuk

Da li ste zaboravni?


Uvek kada zavoravite lozinku za Tviter i Fejsbuk imate priliku da se vidite sa nekim u 4 oka. Možda ta dva oka znaju vašu lozinku.


Ako Vlada nema mošnje moramo ih imati mi


Nama je potrebna Vlada koja ima mošnje, kako reče hrabri režiser Gorčin Stojanović. Za muške članove Vlade ćemo lako, ali šta da radimo sa ženskim? Mi i dalje više volimo žene koje nemaju mošnje. Ali, ako je kriza, na sve moramo da se naviknemo.


Nama samo fale pare, a ostalima sve ostalo


Američki Senat je juče usvojio budžet od 662 milijarde dolara za odbranu u sledećoj godini. Ako bi Amerikanci nama dali makar 2 milijarde dolara mi bismo mogli da ih branimo i od nas samih.


Da li vas je dojila majka?


Afera "otrovnih silikonskih grudi" drma Francusku: čak 30.000 žena živi u strahu. A, kažu da je majčino mleko najzdravije. Za neke oko nas se može reći: "Vidi ga kakav je, kao da ga je majka hranila mlekom iz silikonskih grudi."


Sve je besplatno kada ga preplatite


"Blic" je sproveo anketu koliko mesečno trošimo za korišćenje mobilnih telefona. Ako slušamo reklame mobilnih operatera, ne trošimo ni dinara. Razgovori za 0 dinara, internet za 0 dinara, SMS za 0 dinara. Kada platiš 1000, 2000, 3000 dinara, onda ti je korišćenje moblnog telefona besplatno.


Kupujete li dresove slavnih?

Najviše ponude: Dres Vanje Grbića 1.200 dinara. Dres Nemanje Vidića 2.200 dinara. Dres Božidara Đelića za 1000 Evra, ali pošto nismo dobili status kandidata, može i u dinarima.


Fikus traži saksiju

Kako naći pravu saksiju za fikus? Jednostavno uzmete fikus u ruke i idete gradom. Ne smemo fikusu nametati saksiju. Uvenuće.


Nova godina će doći novim ljudima


Uskoro će Nova godina. Ako nam ova stara nije valjala, pitanje je da li će nova biti bolja. Možda je lakše da mi postanemo novi. Onda će i Nova godina imati smisla.


Dinar je ojačao, da li da se radujemo


Novac od Banke Inteze i "Fijata" je ojačao dinar. Kada bi još neko radio u ovoj zemlji, dinar bi bio toliko jak da nam prosečne plate ne bi iznosile 300 evra, nego 300 dinara.


Da li vam je blokirana platna kartica?


Banke su blokirale platne kartice da bi pare klijenata zaštile od hakera koji su mogli neovlašćeno da dođu do sredstava. Ako vam je kartica blokirana vi ste srećan čovek. Znači da imate para. Čuli smo komšiju, koji nikada nije imao karticu, jer ne veruje ni bankama ni hakerima, kako se hvali: "Blikirali su mi karticu. Dobro je. Baš sam se zabrinuo."


Bela lađa ili beo čamac


Ako je istina da je slavni glumac Gutović za jednu epizodu zarađivao 2000 evra jer mu je trebala za "održavanje" "Bele lađe", znači li da će serija promeniti ime u "Beo čamac" čim je slavni Brstina pristao da igra za manje pare?


Ošišani političari


Božidar Đelić, sa svojom ostavkom, koja je vezana za neuspeh, nas je inspirisao da bi bilo odlično da se svaki političar koji nešto ne uradi, koji slaže, ošiša do glave. Koristeći metod drugačijeg izgleda bismo lako vizuelno mogli da razlikujemo one koji su na vlasti, a ne rade kako treba od onih koji su u redu. Naravno, političari koji su već ošišani do glave bi morali da nose perike.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272