Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Slika dana na Instagramu i ćelava pevačica i BMW Radulović

Slika dana na Instagramu

SLIKA DANA.

DA LI JE PEVAČICA ĆELAVA?


Alicia Keys izazvala je komešanje javnosti kada je njen muž, producent Swiss Beatz juče na Instagram okačio fotografiju na kojoj je pevačica navodno – ćelava!

Swiss je postavio fotografiju r’n'b pevačice na kojoj izranja iz vode, pokazujući novu liniju, do koje je došle nakon trudnoće, a sve uz pomoć svoje prijateljice Beyonce. Producent je pored fotografije napisao “Moja Bond devojka 007,”  a mnogima je od nabildovanog tela bila interesantnija frizura.

Pevačica izgleda ćelavo – ali je njen muž i to razjasnio! “U pitanju je konjski rep! Hahaha, gospode Bože!” napisao je on, nakon što su mnogi pomislili da se pevačica zaista ošišala na nulu a onda je okačio još jednu fotku uz komentar “007 odmara, bez šminke!”  tračara.


BMW na Instagramu

Ovo je prva fotografija koju je BMW tip postavio na jedinstveni BMW Instagram nalog. Radi se o mobilnoj aplikaciji za iOS i Android pametne telefone, a da bi pratili nove fotografije BMW-a na ovoj društvenoj mreži dovoljno je da zapratite BMW Instagram nalog (aplikaciju možete preuzeti sa ove adrese).

Instagram je sve popularniji onlajn program za deljenje fotografija na internetu i socijalnim mrežama, pružajući pritom veliki izbor filtera koji fotografijama daju drugačiji izgled ili okvir, pa tako neke, na primer, izgledaju kao da su slikane polaroidnim aparatom. LINK.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272