Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Adobe je lansirao Adobe Media Player

Adobe je zvanično lansirao aplikaciju  Adobe Media Player koja se nalazila u jevnoj beti od prošle godine. Adobe Media Player je desktop aplikacija izgrađena na Adobe AIR-u koja omogućuje korisnicima da gledaju strimovane i druge web video fajlove koje obezbeđuju njihovi partneri kao što su CBS, PBS, MTV, Revision3, i Blip.tv.

Interfejs je atraktivan i intuitivan, i očigledno je da je Adobe uložio mnogo truda u ovaj medija plejer od njegovih beta dana. Video filmovi više ne seckaju a biblioteka sadržaja je prepuna emisija i šouova koje ćete najverovatnije želeti da pogledate. Nećete naći materijale koje gledate na vašoj kablovskoj, ali imajući u vidu širinu sadržaja koji nudi web video, nije nimalo loše.

Korisnici takođe mogu da dodaju bilo koji onlajn video u svoj plejer preko RSS feed-a. Trebalo nam je nekoliko minuta da pronađemo "Add RSS" opciju, ali da vi ne biste gubili vreme reći ćemo vam gde se nalazi: u "My Favorites" sekciji.

Adobe je takođe lansirao Adobe TV, koji u suštini predstavlja web sajt prepun tutorijala i drugih informacija o Adobe-ovim proizvodima. Vi možete da gledate Adobe TV video snimke sa weba ili pomoću Adobe Media Player-a.

Adresa: Adobe Media Player

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272