Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Anđeologija u svakodnevnom životu ili moj dečko je anđeolog kaže Nika Fleiss

Anđeolog je pravi izbor

S obzirom na medijska nagađanja ovih dana o mom privatnom životu, i svakojaka pisanja, za svojih pet minuta mira dužna sam vam odgovoriti. Osoba s fotografija moj je novi partner, ali nije istina da je razlog raspada mog braka, kao ni da sam ga upoznala u holističkom centru u Sloveniji tri tjedna nakon vjenčanja. Istina je da se bavi anđeologijom i autor je dviju knjiga - izjavila je za Večernji list Nika Fleiss i izazvala preokret u medijskoj priči o razvodu skijašice.

Treća ozbiljna veza

Naime, prije tjedan dana Nika je priznala raskid osmomjesečnog braka sa 17 godina starijim trenerom francuske freestyle skijaške reprezentacije Michelom Lucatellijem. Iako se šuškalo da je braku presudila dobna razlika, Nika je kao razlog prekida sa 42-godišnjakom navela nemogućnost života udvoje. Dok je javnost izjave o propaloj ljubavi plavooke skijašice čitala sa suzom u oku, spretna Nika tugu je liječila na pametniji način.

Kao i 2005. godine, kad je prekid s Michelom prebolijevala uz inženjera Luku Šesnića, Nika je i ovaj put “klinom izbila klin”. U svoj život pustila je plavokosog švicarskog anđeologa, s kojim je ljetovala na Cresu. Kako je razvod od bivšeg supruga već okončala, u vezi s plavokosim ljepotanom uživala je bez suzdržavanja. Upoznala ga je s roditeljima - mamom Biserkom i ocem Renom - kojima se, sudeći po fotografijama na kojima razgovaraju, smiju se i zajedno druže - novi “budući zet” jako svidio.

Posve logično, jer naočiti je mladi gospodin, čini se, sportašici puno bliži po godinama.

Nikina "zlatna ribica"

Zato mu nije bio problem pratiti njezin morski tempo koji je, osim lješkarenja na plaži, uključivao vožnju biciklima, trčkanje s psima i druge aktivnosti. Štoviše, spreman je bio uslišiti sve želje svoje djevojke, pa je, šuškaju stanovnici Cresa, sportašicu izmasirao na plaži, otišao u dućan donijeti joj sok, a sve to naplaćivao joj je tek nježnim poljupcima.

LINK

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272