Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

IPv6 mreža

IPv6 mreža

Popust cena: 1760 rsd

TCP/IP naučite za 21 dan

TCP/IP naučite za 21 dan

Popust cena: 1930 rsd

Angry IP scanner – smešno ime za solidnu alatku

IP skeniranje je nešto što privlači zle hakere koji pokušavaju da pronađu ranjivu tačku na mreži ali takođe postoje legitimni razlozi za upotrebu ovakve alatke. Na primer, možda ćete se naći u situaciji da radite na mreži koja koristi dinamičke IP adrese a treba daljinski da se povežete na specifični računar pomoću VNC-a ili nekog drugog programa za rad na daljinu.

Angry IP Scanner može da odradi posao skeniranja seta IP adresa veoma jednostavno i za nekoliko momenata povezaćete se na pravi računar da biste instalirali ažuriranja, ili pomogli korisniku da reši neki problem. On koristi multithreading da bi ubrzao proces skeniranja velikog broja IP adresa.

Interfejs u Angry IP Scanneru je toliko jednostavan koliko može da bude za alatku kao što je ova; interfejs sa jednim panelom vam omogućava da unesete raspon IP adresa koje treba da budu skenirane i kada počnete skeniranje IP adrese će se skrolovati u prozoru ispod.

U stvari, najgora stvar u vezi Angry IP Scannera je ime pomoćnog programa. Pazite da ne uvredite politiku vaše firme ako neko od pretpostavljenih vidi ovaj fajl na vašem računaru. Pošto se on sastoji od jednog izvršnog fajla može da se pokreće veoma jednostavno sa USB memorijskog stika, kao i sa lokalnog hard drajva.

Angry IP Scanner je besplatan za preuzimanje za Windows.

Adresa: Angry IP Scanner

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272