Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Anti video protesti jačaju na Flickr-u

"Ako Flickr poveća prostor za skladištenje na 150 MB za aploudovane video klipova, onda i ja treba da budem u mogućnosti da aploudujem mojih 27 MB panorama!"

Ovo je samo jedan od komentara na uvođenje mogućnosti aploudovanja video sadržaja na Flickr. Sada kada Flickr ima i video, neki postojeći korisnici Flickr-a nisu baš preterano sretni. Dok se jedni žale da treba da dobiju više prostora za slike, drugi tvrde da će uvođenje videa dovesti do toga da će ovaj servis za deljenje fotografija postati drugi MySpace ili YouTube.

Postoje najmanje dve grupe na Flickr-u (sa više od 7,000 članova) koje su protiv toga da se video integriše u Flickr - oni su čak poslali peticiju u kojoj traže od Flickr-a da ukine aploudovanje videa.

Mislim da niko ne veruje da će ova akcija išta postići, ali postoje i neki logični argumenti

"Ne treba nam još jedan YouTube! Ja nemam ništa protiv YouTube-a, samo ne želim da vidim svo $*#% koje se tamo nalazi da završi na Flickr-u".

Chris: "Da li sada treba da brinemo o preopterećenosti servera sa svim tim video klipovima koji će biti aploudovani i gledani?"

Ortiz: "Ja razumem svrhu videa na Flickr-u…Yahoo! je želeo sajt koji će biti konkurentan Google-ovom YouTube-u. Ali zašto treba zbog toga da unište Flickr?"

Biće interesantno pratiti šta će na kraju ovaj diskutabilan potez doneti budućnosti Flickr-a.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272