Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Apple pokreće “Major in Mac” promociju

Izgleda da Apple pokreće svoju letnju promociju i kao i prošle godine nudi besplatan iPod za svaki naručeni Mac. Ova odlična ponuda kombinovana sa promocijom štampača daje odličnu mogućnost za zamenu stare mašine ili za kupovinu prve.

“Major in Mac” promocija nudi popust od 199 dolara na svaki iPod nano ili iPod video sa naručivanjem bilo kojeg kvalifikovanog iMac-a, Macbook-a, Mac Pro ili MacBook Pro-a. Sve što je potrebno da biste učestvovali je da naručite novi Mac koristeći studentski popust a zatim da naručite iPod. Zatim, Apple nudi čak i besplatnu isporuku.

Mac pokreće Microsoft Office da bi vam pomogao da uradite domaći zadatak. Isto tako dolazi sa iLife-om tako da možete da pravite foto albume, muziku, i video čet pravo iz kutije. A iPod može da vam pomogne da budete sinhronizovani.

Dakle naručite Mac sa studentskim popustom pre 16. septembra i dobićete besplatno iPod nano. To će biti vaša prva brilijantna odluka u školskoj godini.

Pored “Major in Mac” promocije, Apple takođe počinje promociju za štampače. Do 23. jula 2007.godine, potrošači mogu da selektuju jedan od desetina modela štampača sa novim Mac-om i da dobiju popust od 100 dolara.

Apple je dugo bio u školama, i ako se ostvare glasine da će Mac mini i 17-inčni iMac biti izbačeni iz proizvodnje, kompanija će imati malo toga da ponudi školama. Čak i ako 20-inčni Mac za koji smo čuli da će da zameni 17-inčni bude isto tako jeftin kao i 17-inčni model on će zauzimati mnogo više prostora, a školama nije potrebna još veća gužva od postojeće.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272