Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Apple priznaje probleme sa baterijom iPhone-a

Više korisnika iPhone-a se žalilo da postoji problem sa baterijom koji sprečava da se uređaj potpuno napuni. Apple je priznao problem ali ističe da problem nije u bateriji kao što mnogi misle, već je to softverski problem.

Neki korisnici iPhone-a su primetili da uređaj neće potpuno da se napuni, čak i ako uređaj ostave na punjaču mnogo duže nego što je potrebno da se napuni. Iako je ovo prijavljeno kao problem baterije, Apple-ov predstavnik koji je priznao problem tvrdi da to nema nikakve veze sa samom baterijom, već se radi o softverskoj grešci. Baterija je u stvari potpuno napunjena ali program jednostavno ne reflektuje ispravno stanje baterije.

Iako Apple priznaje grešku i spomenuo je da će ona biti ispravljena u budućem ažuriranju programa, nije utvrđeno vreme kada će se ispravka može očekivati, niti su ponuđene bilo kakve druge informacije. Oni koji imaju iPhone sa ovakvim problemom trebali bi da mogu normalno da ga koriste, pošto baterija dobro radi.

Oni koji ne žele da čekaju ažuriranje programa koje će rešiti ovaj problem mogu da se prijave za iPhone Battery Replacement Program, koji se bavi uređajima sa abnormalno smanjenim kapacitetima. Ovaj servis će koštati 79 dolara plus troškovi isporuke i obrade, međutim proces zamene baterije istovremeno briše sve podatke koji su sačuvani u fleš memoriji telefona.

Apple je obično veoma odgovoran i brz kada se radi o ažuriranjima različitih problema i za Mac-ove i za iPod-ove i nema razloga da očekujemo da će sa iPhone-om biti drugačije. Ažuriranje bi moglo da se pojavi već za nekoliko dana. Sa druge strane, ako je Apple takođe planirao još jedno ažuriranje u skoroj budućnosti, kompanija bi mogla malo da ga odloži kako bi isporučila sve u jednom ažuriranju, ali će to najverovatnije najviše zavisiti od broja ljudi koji imaju ovaj problem.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272