Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SQL SERVER 2008 Majstor

SQL SERVER 2008 Majstor

Popust cena: 2280 rsd

SQL za analizu podataka

SQL za analizu podataka

Popust cena: 1930 rsd

Aqua Data Studio

Aqua Data studio je alat za upite baze podataka i alat za administraciju koji dizajnerima omogućava jednostavno pravljenje, uređivanje i izvršavanje SQL skripti, kao i pretraživanje i vizuelno modifikovanje strukture baze podataka. Aqua Data Studio pruža integrisano okruženje baze podataka sa jednim konzistentnim interfejsom za sve najpoznatije baze podataka. To omogućava dizajneru ili administratoru baze podataka da izvršava više zadataka istovremeno iz jedne aplikacije.

Osobine aplikacije

Query Analyzer/prozor Query
Sofisticirani Query Analyzer omogućava korisnicima da rade na skriptama baze podataka pomoću specifične RDBMS sintakse i mogućnošću auto-complete za razvijanje i testiranje SQL skripti. Ostale osobine koje ubrzavaju razvoj su SQL-automatizacija, auto-opisivanje i višestruki rezultati sa mogućnošću razvrstavanja. Query Analyzer takođe omogućava povezivanje varijabli na strani klijenta, dopuštajući korisniku da izvršava smeštene procedure ili funkcije pomoću lokalnih povezanih varijabli. Prozor Query pruža dva režima operacija, SplitPane prikaz i MultuTab prikaz za editor i rezultate upita.

Pretraživač šema i vizuelno uređivanje
Mogućnosti grafičkog pretraživanja vam dopuštaju da shvatite strukturu i zavisnost šema baze podataka samo pomoću jednog klika mišem. Pretraživač šema vam takođe omogućava da vizuelno menjate svaki objekat šeme. Vizuelno uređivanje obuhvata tabele, indekse, procedure, vrste podataka i druge objekte šeme. Vizuelni editori takođe pružaju SQL prikaz svih komandi pre nego što se izvrše.

Izdvajanje šema i DDL skriptovanje
Grafičko pretraživanje omogućava izdvajanje definicije strukture svih objekata šeme i skriptovanje SQL DDL i DML sintakse za objekte šema baze podataka (uključujući tabele, prikaze, pokretače, procedure i funkcije).

Table Data Editor
Table Data Editor vam omogućava da grafički modifikujete rezultate i snimite ih. Zapisivanjem jednog tabelarnog iskaza Select u Query Analyzeru i klikom dugmeta “Execute Edit”, otvara se poseban prozor sa rezultatima upita koje mođete da izmenite i snimite. Takođe, u pretraživaču šema možete da pretražujete tabelu i izaberete Edit Table iz pomoćnog menija da biste izmenili prvih 1000 zapisa u tabeli.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272