Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Programiranje savremenih CNC mašina sa ProENGINEER/ProNC 4th Axis • MASTER CAM • SolidCAM

Programiranje savremenih CNC mašina sa ProENGINEER/ProNC 4th Axis • MASTER CAM • SolidCAM

Popust cena: 880 rsd

SolidWorks 2008 Parametarsko modelovanje

SolidWorks 2008 Parametarsko modelovanje

Popust cena: 1150 rsd

Autodesk je osvojio National Television Academy Awards

SAN RAFAEL, Kalifornija., 8. januar /PRNewswire-FirstCall/  - Autodesk, Inc. (Nasdaq: ADSK) je danas objavio da su njihovi programi Autodesk 3ds Max i Autodesk Maya, softver za 3D modelovanje, animiranje i renderovanje dobili Technology and Engineering Awards nagrade od National Academy of Television Arts & Sciences, u Gaming kategoriji u Visual Digital Content Creation Tools and Their Impact. Sada već četvrtu godinu ova kategorija nagrađuje pionirske  napore i proboje u svetu igara.

Seth Haberman, predsedavajući od Video Gaming and Technology Awards Panel, je rekao, "Odabrana ekspertska grupa je proučavala alate za kreiranje digitalnih sadržaja tokom šestomesečnog perioda, i na kraju smo anonimno nagradili oba Autodesk alata. Većina video igara je kreirana pomoću Autodesk proizvoda. Pored toga, ovi industrijski standardni alati nastavljaju da oblikuju najsofisticiranije digitalne sadržaje na različitim platformama za zabavu. Ja čestitam Autodesk-u na vođstvu u području 3D Inovacija pomoću 3ds Max-a i Maya-e."

Marc Petit, stariji podpredsednik, Autodesk Media & Entertainment, je rekao, "U ime Autodesk-a, ja se zahvaljujem National Academy of Television Arts & Sciences na ovoj izuzetnoj časti. Takođe bih hteo da se zahvalim svim Autodesk Umetnicima tamo napolju. Oni poseduju izuzetnu strast za našim proizvodima; konstantno nas inspirišu da razvijamo naše alate u novim pravcima. Mi smo posvećeni tome da 3ds Max i Maya budu najinovativniji alati za pričanje priča, kinematografiju i vizuelnu komunikaciju."

3ds Max i Maya su primili nagrade 7. januara  2008. godine na 59-toj Annual Technology and Engineering Awards ceremoniji koja je održana u Las Vegasu, Nevada.

Pokrenut 1948. godine, Technology and Engineering Awards nagrađuje razvoj i inovacije u tehnologiji emitovanja i odaje čast kompanijama, organizacijama i pojedincima za prodore u tehnologiji koji imaju značajan uticaj na televizijski inžinjering.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Kombib
Uskoro ćemo startovati sa tehničkim BLOGOVIMA. Svako ko poseduje znanja iz oblasti o kojima smo pisali ili ćemo tek pisati će moći da ih objavljuje na sajtu. Na kraju godine ćemo svakog najaktivnijeg i najkvalitetnijeg nagrađivati.

• Sasa
Želeo bih da pišem članke o AutoCADu. Kako to da uradim.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272