Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ažuriran je novi Google Desktop za Mac korisnike

Google Desktop za Mac je nedavno ažuriran sa nekoliko poboljšanja za English korisnike i sa novim jezicima za ostatak sveta. Iako Mac verzija programa za oflajn pretraživanje nije previše stara, Google kompanija je stalno bila fokusirana na program i implementirala je 9 novih jezika: Chinese Simplified i Traditional, Dutch, UK English, French, German, Italian, Japanese i Spanish. Čak šta više, English potrošači koji koriste glavnu verziju programa su prilično srećni zato što nova verzija dolazi sa puno poboljšanja. Kao i obično, ažuriranja su distribuirana kroz funkciju za automatsko ažuriranje tako da ne postoji potreba da daunlodujete program osim ako ne želite ručno da ga ažurirate.

“Dakle sa ovim izdanjem, mi smo radili ruku pod ruku sa Googlerima u Japanu, Francuskoj, Nemačkoj i mnogim drugim zemljama da bismo se uverili da proizvod odgovara postavljenim ciljevima u svakom od 9 novih jezika. Deo rada je bilo poboljšanje pretrage i podrške za indeksiranje za ne-Romanske jezike kao što su kineski i japanski” rekao je tim Google Desktopa.

Ovo novo Google Desktop za Mac ažuriranje će zahtevati ponovno butovanje računara pošto će program prepraviti indeks fajla da bi poboljšao kvalitet pretraga kroz sve jezike. Google kompanija je spomenula u beleškama ovog izdanja da bi novi proces indeksiranja mogao da uspori računar i predlaže vam da se uverite da imate dovoljno prostora da biste izvršili operaciju.

“U toku inicijalnog indeksiranja, Google Desktop može da ima značajan uticaj na računar, pogotovo ako je hard disk jako fragmentiran ili ima malo prostora na disku. Mi smo dizajnirali Google Desktop da bude upotrebljiv - ako i malo spor – u toku ovog perioda. Kada je indeksiranje završeno računar bi trebao da se vrati u normalu, tojest da se ubrza. Da biste ubrzali indeksiranje mi predlažemo da imate slobodno barem 10 procenata prostora na disku i da defragmentujete hard disk pre instaliranja”.

Google Desktop za Mac je sada u mogućnosti da ignoriše spem poruke koje su otkrivene u email klijentima ali isto tako donosi podršku za kontakt grupe u Address Book-u i Entourage-u.

Ako želite da daunlodujete najnovije izdanje Google Desktopa za Mac, možete to odmah da uradite sa ovog linka.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272