Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Besplatna razmena knjiga u Buk-krosing zoni

Globalni projekat "Buk-krosing" zamišljen je kao mreža mesta na kojima se mogu ostavljati i besplatno uzimati knjige, a njegovo geslo glasi "Da ceo svet bude jedna velika bilioteka...".

Akciji se u Srbiji prvi priključio Kulturni centar Kikinde, a potom joj se tokom proleća pridružio i "Službeni glasnik", koji je do sada bibliotekama i drugim ustanovama kulture poklonio oko 1.500 knjiga, rekla je danas na konferenciji za novinare predstavnica tog beogradskog izdavačkog preduzeća Gordana Milosavljević Stojanović.

U međuvremenu su članovi Buk-krosing zone postali i Udruženje "Treći trg", Biblioteka Doma kulture "Studentski grad", Kulturni front "Grad", "Parobrod", "Vuk Karadžić" i Novobeogradska kulturna mreža.

Izvor.

Pitanje

Da li biste menjali na našem sajtu knjige koje vam više ne trebaju?

Da li biste voleli da se susretnete sa onima sa kojima biste menjali knjige?

Odgovorite.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Gvozdenija Urosevic
Svaki put kad procitam neku zaista dobru knjigu pozelim da je prosledim svim svojim prijateljima u nadi da ce i njih oduseviti istim intenzitetom kao mene. Nekad to uradim, ali posesivno ocekujem da mi je vrate i ljutim se ako to zaborave da urade. Nekako imam osecaj da nisu toliko odusevljeni kao ja pa moja euforija splasne. Znam da su ukusi razliciti i svakodnevno se zahvaljujem univerzumu na tome, samo ponekad pozelim da ipak poznajem vise ljudi slicnih sebi. Iako sebicno cuvam svoje knjige ipak mi se strasno dopada ideja pokretne besplatne biblioteke. Verujem da svetom kruze hiljade, a mozda i milioni dobrih knjiga, koje vredi i treba procitati. Zelim da su ukljucim u taj krug i da dam svoj doprinos setnji knjiga. Iskren pozdrav od Deni

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272