Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Blizzard radi na novoj/staroj fenomenalnoj igri!

Blizzard je danas najpoznatiji po svojoj neizmerno popuralnoj MMORPG igri, World of Warcraft. Međutim, postoje milioni StarCraft obožavalaca koji i dalje uživaju u dobrom iskustvu sa starim RTS naslovom. Blizzard zna da danas oni mogu da ponude zaluđenicima mnogo više i zato sada rade na StarCraft-u II. Verovatno ćete pomisliti da kompanija ima sada pune ruke posla oko ove igre. Netačno, prijatelju moj. Blizzard radi na još jednoj strašnoj igri.

Po rečima Evil Avatar-a, jedan od kreatora i predsednika razvoja proizvoda za Blizzard, Frank Pearce, je otkrio za Gamasutra da je kompanija formirala treći tim koji će raditi na novom naslovu, koji nema nikakve veze sa World of Warcraft i StarCraft II.

U intervjuu se navodi da, “je komentar došao usred diskusije o aktuelnoj radnoj snazi kompanije, gde je rečeno da Blizzard trenutno čini 2.700 ljudi, a većina ljudi otpada na korisnički servis za World of Warcraft! Što se tiče proramera brojka se kreće negde oko 350. Na World of Warcraft otpada 135 ljudi, 40 na StarCraft II, 40 na tim 3, a naš tim kinematografa broji oko 85 momaka. Zatim tu je još zvuk i Q/A i slične stvari”.

Naravno, nakon otkrivanja tako intrigantnih informacija niko se ne bi suzdržao od daljeg ispitivanja. Na žalost, Pearce-ova konačna izjava je bila … “Tim 3 radi na nečemu stvarno strašnom. Ne mogu da vam dam čak ni nagoveštaj, ali je stvarno super”.

Kada čitate jedno od štampanih izdanja, nema šanse da pronađete epitet “strašan” više puta, ali naravno, to ne znači da je igra o kojoj se govori stvarno toliko dobra. Međutim, kada programer kaže da radi na nečemu stvarno “strašnom” na tako ubedljiv način, to ne može da prođe neopaženo. Ja verujem čoveku. Zašto ne bi radili na nečemu stvarno strašnom? Jer ruku na srce, Blizzard nikada nije napravio nešto što nije bilo super.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272