Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kako da montirate FILM sa Adobe Premiere PRO CS

Kako da montirate FILM sa Adobe Premiere PRO CS

Popust cena: 960 rsd

Blockbuster revija filmova - treći dan, 16. jun 2013.

Nedelja, 16. jun

(12.00) Kruds



(14.00) Čuvari tajnog kraljevstva



(18.30) Lice ljubavi

Pol Rejmond, kontroverzni šoumen, zvanično je proglašen za najbogatijeg čoveka u Velikoj Britaniji!

Rejmonda su prozvali "Kralj Sohoa", a on je uspeo da izgradi čitavu imperiju oko svog kluba u ovoj četvrti, usavršavajući do krajnjih granica svoj posao vezan za porno industriju!


(20.30) Slučajni ljubavnici

Grupa putnika leti avionom do Meksiko Sitija. Ozbiljni problemi sa avionom tokom leta i strah od smrti uzburkaće u njima sasvim različite strasti...

Najnovija komedija Pedra Almodovara, sa jakom ekipom glumaca

Uloge: Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueñas, Raúl Arévalo, Carlos Areces, Antonio de la Torre, Hugo Silva, Guillermo Toledo, Miguel Ángel Silvestre, Blanca Suárez, María León, José Luis Torrijo, José María Yazpik, Paz vega, Laya Martí, Antonio Banderas, Penélope Cruz


(22.30) Neželjeno dejstvo


Emili (za Oskara nominovana Runi Mara) i Martin Tejlor (Čening Tejtum) su mlad, lep i bogat par koji živi dobro u velikoj kući, ima jedrilicu i sav luksuz koji novac može da im priušti - dok Martin ne ode u zatvor zbog finansijskih mahinacija na berzi. Četiri godine ga Emili čeka u malom stančiću na gornjem Menhetnu, ali njegovo puštanje iz zatvora jednako je razorno kao i njegov boravak u zatvoru i Emili počinje da tone u duboku depresiju.

Nakon neuspelog pokušaja samoubistva, Emili počne da leči psihijatar Džonatan Benks (za Oskara nominovan Džud Lou). Očajnički se boreći da ne završi u bolnici, Emili pristane na režim terapije antidepresivima i time počne da se menja ne samo njen, već i život svih oko nje. Budući da su njeni simptomi i dalje isti, Benks joj prepiše novi lek koji počne da joj pomaže. Međutim, neželjena dejstva leka imaju zastrašujuće posledice: brak propada, Benkova ordinacija je desetkovana i neko umre - ali ko je odgovoran? Skrhan profesionalnim neuspehom, Benks postaje opsednut traženjem odgovora. Ali, istina koju otkriva može da razori ono malo njegove karijere i privatnog života što mu je preostalo.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272