Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Blog: Regionalni blogeri na BBC UK radiju

Ako pratite moj blog na engleskom jeziku, verovatno ste videli post na temu mog predavanja o merenju uticaja blogova na konferenciji Glocal20 (na slici je prikaz akcije Da li si David?). Robin Hamman sa BBC-a je napisao post o mom predavanju, i uzeo moju izjavu o regionalnoj blogosferi za BBC Radio 4 (mislim). G. Hamman je inače jedan od nekoliko najuticajnijih blogera iz oblasti novinarstva u Engleskoj.

Stvarno je čast upoznati ovakvu osobu i čuti šta radi BBC po pitanju strategije bloga i društvenih medija u sklopu velikog broja BBC-evih sajtova.

Posle drugog dana konferencije vratio sam se u Novi Sad. Mogu reći da je bilo interesantno, predavanja su bila na veoma različite teme koje imaju veze sa blogovima - od cyber feminizma, preko kreiranja mišljenja u društvu, politike, umetnosti, nauke… Što se tiče upoznavanja novih osoba, veoma je interesantno biti na mestu gde se priča o blogovima a stvarno ima malo osoba koje su Internet profesionalci Potpuno drugačije iskustvo od onog koje sam imao na prethodnim konferencijama. U svakom slučaju, pozitivno…

Izvor: http://www.draganvaragic.com/weblog/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272