Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 1 daljinski - 230 metara dugačak maraton - 30 godina

1 daljinski upravljač za TV

Potreban je samo 1 daljinski upravljač za TV. Mogu da ga upotrebim da me odvede na TV kanal koji treba, e ne koji moram da gledam. Moj najveći uspeh bi bio da ne znam gde je i da ne primetim da ga nema.

230: Dečiji maraton koji je održan ima i svoju stazu. Dugačka je 230 metara. Odrastanjem, deca shvataju da je staza duža. Samo oni najjači i uporniji mogu da dođu do cilja. Ali, to deca shvate tek kada odrastu. Nekima je to cilj, nekima bitno, a nekima totalno nevažno.

Link.

30: Ako se nastave ovakvi demografski trendovi u Srbiji, sa više umrlih nego rođenih, treba će nam samo 30 godina da nas bude za 1 milion manje.

Link.

33: Izvođenjem predstave "Zlatokosa" dečije pozorište "Puž" proslavilo je 33 rođendan. Sve se lepo SKOCKALO. Branko Kockica može da se sa ponosom i dalje oseća ponosnim.

Link

1.000.000: Nazadovoljni protiv zadovoljnih i onih koji ne znaju da li su zadovoljni ili nezadovoljni. Predstavnici Srpske napredne stranke, Nove Srbije i Demokratske stranke Srbije predali su danas premijeru Srbije Mirku Cvetkoviću milion potpisa građana koji traže prevremene parlamentarne izbore. LINK.

11: Broj koji raste i koji je veča sramota što je veći. Predstavnici Evropske unije (EU), novinskih udruženja, resornog ministarstva, kolege i prijatelji odali su danas poštu i položili cveće kraj spomen ploče na mestu na kome je pre 11 godina, na Uskrs, ubijen novinar Slavko Ćuruvija.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272