Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 100000 faslifikovanih dolara - 3400 pacijenata čeka operaciju srca

100000: Carinici su jutros na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja oko 100.000 falsifikovanih američkih dolara. Novčanice su u apoenima od 100 dolara.

3400: Ovih dana oko 3.400 pacijenata s liste čekanja za operacije na srcu dobiće dopis o mogućnostima lečenja u inostranstvu ili u privatnim klinikama kod nas. LINK.

5: Najmanje pet osoba je poginulo u naletu tornada u američkoj državi Oklahomi, javili su jutros lokalni mediji, pozivajući se na zvanične izvore.

8: Monetarni odbor Narodne banke Srbije danas je smanjio referentnu kamatnu stopu za 0,5 procentnih poena, na osam odsto godišnje.

13: Raspisan Konkurs za trinaestu, dodelu nagrada „PRiZNANJE“. Kao i svakog proleća i ove godine održaće se naš "PRijem". Na ovoj svečanosti, tradicionalno se dodeljuju priznanja organizacijama, institucijama, kolegama i koleginicama, kampanjama, radovima i projektima koji su u proteklih godinu dana bili najbolji, odnosno komunikacijski - najuspešniji.  Konkurs za ovogodišnju, trinaestu, dodelu nagrada „PRiZNANJE“ biće otvoren od 09. marta do 16. aprila 2010. godine. LINK.

10: Internet Explorer 8 je rešio da pokrene foto konkurs na temu „Koliko smo smešni kada istražujemo?“. Dodeljuje se 4 puta po 10 nagrada. Žiri sastavljen od zaposlenih u Kompaniji Microsoft Srbija će odabrati najbolje radove i nagraditi ih vrednim nagradama. Konkurs će trajati u četiri ciklusa po 2 nedelje, a u svakom krugu će se deliti različite nagrade.  LINK.

63: PARIZ - Projekcijom filma „Robin Hud” Ridlija Skota u Kanu će sutra biti otvoren 63. međunarodni filmski festival. Film, u kojem glavne uloge igraju Rasel Krou i Kejt Blančet, biće prikazan van takmičarske selekcije. Za Zlatnu palmu ove godine nadmetaće se 19 filmova, među kojima su ostvarenja Majka Lija, Kena Louča, Bertrana Tavernijea, Alehandra Gonsalesa Inaritua, Li Čang-donga, Abasa Kjarostamija i Takešija Kitanoa.

10: Kakve oči ima vaše kuče? Vaša krava? Vaš komšija sa 5 sprata? Kakve oči ima 10 životinje koje ćete možda, a možda i ne sresti u životu. LINK.

24: Kako da smestite 24 sobe u 32 kvadratna metra? 

25: Kreativna rešenja koja možete primeniti i u svom stanu. Ako nije dovoljno nijedno od 25, onda nam predložite 26, 27...

Link.

10: Audio je ono što vas interesuje. Softver za rad sa audio fajlovima. Kojih je to 10 programa koji su najviše preuzimani sa interneta? LINK.

Prvi na listi je JetAudio Basic 8.0.5. koji je već preuzet preko 15 miliona puta. LINK

20: Kolekcija od 20 vrućih igara.

Avatar The Game.

8: Koliko saveta ste prihvatili u životu i radu? IT Info News vam nudi 8 malih-velikih saveta u izradi newsletter-a. Bilo koji da prihvatite ili ste već prihvatili napravli ste korak napred. LINK.

500: Na "Imlek dečijem sajmu" agenti kompanije "Dunav osiguranje" podelili 500 vaučera "Dete raste". Na "Imlekovom dečijem sajmu" koji se po peti put održao na Beogradskom sajmu, zaposleni iz kompanije "Dunav osiguranje" (www.dunav.com) organizovali su, uz predstavljanje svojih programa, podelu vaučera za roditelje prisutnih mališana. LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272