Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 100000 fanova oborilo sajt Kajli Minog - 18 kilograma težak kostim

Fanovi oborili sajt Kajli Minog

Fanovi su želeli da čuju novi singl. 30 sekundi traje klip. Ali problem je nastao kada je njih 100000  u istom trenutku želelo da presluša klip.

"Svi ljubavnici" sa albuma "Afrodita" koji izlazi 05. jula.

18: Ljiljana Dragović, kostimografkinja čije se ime već pet decenija nalazi u timovima koji su stvarali najznačajnije predstave, filmove i tv-emisije, predstavlja se izložbom skica, slika i kostima pod nazivom „Od skice do predstave” do 24. aprila u Galeriji „Feniks” (Tadeuša Košćuška 28) u Beogradu. Kostim iz „Borisa Godunova” koji je bio težak 18 kilograma i koji je Čangalović nosio. LINK.

Kimiko Yoshida sebe oblači uvek drugačije. LINK.

14: Kako kontrolisati rad humanitarnih fondova. JKP "Infostan" već nekoliko godina podržava humanitarne akcije. Četrnaest akcija uz podršku ,,Infostana”. Na oficijelnom sajtu našeg preduzeća www.infostan.co.rs , u delu ,,O nama– korporativna društvena odgovornost”, objavljeni su rezultati humanitarnih akcija iz 2009. godine. Humanitarne organizacije su nam dostavile izveštaje u kojima je navedeno koliko novca je sakupljeno i na šta je taj novac utrošen. Druge institucije kontrolišu rad humanitarnih organizacija kao i utrošak i kontrolu prikupljenih sredstava. LINK.

500: U štampi je knjiga MAC OS X - Snow Leopard. Pretplatna cena je samo 500.00 dinara.

Naručite već danas svoj primerak po povlašćenoj ceni. LINK.

98000: Budite kreativni. Osvojite nagradu od 98000 kuna za najbolju mobilnu aplikaciju. Kako bi potaknuli razvoj aplikacija za uređaje koje nude u svojoj ponudi, T-HT se odlučio ponuditi 98 tisuća kuna za izradu najbolje aplikacije. LINK

Broj na fotografiji - 4

Na fotografiji su prikazana 4 deteta:

Link.

50:  Kako može da izgleda dečija soba? 50 inspirativnih dečijih soba. LINK. Škrabalica: "Igračke se mogu kupiti, ali je zabavnije napraviti ih!" Još jedan broj sa Škrabalice: 10: Nedeljne zanimljivosti su stigle do broja 10. LINK.

365: Koliko priča znate da ispričate svom detetu? 10, 20, 100? 365 priča je ono što vam treba. Po jedna priča dnevno, godinu dana.  

Kupite već danas. LINK.

10: Jubilarnu desetu konferenciju E-trgovina otvorila je ministarka telekomunikacija i informacionog društva Jasna Matić. U kratkom obraćanju prisutnima, navela je da u konkretne rezultate postignute u oblasti elektronske trgovine ubraja uvođenje elektronskog potpisa i sertifikacija tri tela (pošta, PKS i MUP) za njihovo izdavanje, puštanje u rad (za par dana) portala e-uprave na kome će građani moći da dobiju informacije o uslugama državnih institucija i novu strategiju informacionog društva. LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272