Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 12. aprila 2013. godine PAYPAL i nove cene pasoša

50


Sat koji laje.

BEOGRAD, 12. aprila 2013. (Beta) - Uprava carina Srbije saopštila je u petak da se zbog dolaska Pejpala (PayPal) na tržište Srbije očekuje povećanje broja poštanskih pošiljaka i da je carinska služba spremna za dolazak tog servisa za slanje novca i plaćanje preko interneta. Kako se navodi u saopštenju, gradjani su oslobodjeni plaćanja uvoznih dažbina za pošiljku vrednosti do 50 evra, ukoliko pošiljku šalje pravno lice, što je uglavnom slučaj u kupovini preko interneta. Ukoliko pošiljke dolaze od fizičkih lica, ne plaćaju se dažbine za vrednosti do 70 evre. Pošiljke veće tih vrednosti podležu naplati dažbina. BETA.

3600


Kopirane strane pasoša kao umetnost. Ideja.

Građani Srbije će od sada za dobijanje pasoša plaćati 3.600 umesto dosadašnjih 2.000 dinara, a od subote, 13. aprila, stupa na snagu i nova cena za izdavanje vozačke i saobraćajne dozvole.S MEDIA.

60


Jedna od najznačajnijih ličnosti jugoslovenske muzičke scene, Branimir Džoni Štulić, 11. aprila proslavlja svoj šezdeseti rođendan, iako priznaje da za datume i proslave ne mari mnogo. Vođa kultnog benda “Azra” već godinama živi u Holandiji, van očiju javnosti, i tek s vremena na vreme obraduje svoje fanove muzikom koju postavlja na Jutjubu. Sasvim neočekivano, Štulić je uoči svog rođendana dao intervju “Našim novinama” u kojem kaže: “Ne slavim rođendane. Nikada nisam slavio, pa neću ni sada, ta vrsta slavlja raduje samo decu. Čemu to, slaviti to što se negde promenila neka brojka, ovoga puta u godinama.” NOVI SAD INFO.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272