Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 14. aprila 2013. godine 50 metara iznad zemlje, Donovan u Beogradu

50


U Srbiji se od 16. do 19. maja prvi put organizuje "Večera na nebu" na kojoj će 22 osobe imati priliku da za stolom neobične konstrukcije, na visini od 50 metara probaju gastronomske specijalitete šefa kuhinje hotela "Square Nine" Gorana Kovačića. MONDO.

43

Literarni palac.

Iako je Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) pre nekoliko dana predložila prosvetnim vlastima da se zbog manjka đaka smanji broj učenika u odeljenju sa 30 na 25 i tako spreči zatvaranje odeljenja i stvaranje tehnoloških viškova, do sada nije bilo reakcije ni iz Ministarstva prosvete niti Skupštine Srbije. On ističe da samo 15 odsto škola ima 25 učenika u odeljenju i da je ideja da od septembra ovo bude standard bar za prve razrede osnovne i srednje škole. Po njegovim rečima, upravo ova dva razreda su najproblematičnija, jer se prilikom upisa u atraktivne škole svašta radi, pa imamo odeljenja i sa po 43 đaka… POLITIKA.

Najbolje bi bilo da svaki đak ima svog učenika.

47


47 godina je duga karijera Donovana. - Slavni škotski gitarista i kantautor Donovan gostovaće 5. juna u Kombank areni. Čuvenog folk-rok trubadura svojevremeno su nazivali britanskim „odgovorom” na Boba Dilana, a karijeru, dugu 47 godina, obeležili su hitovi „Mellow Yellow”, „Sunshine Superman”, „Epistle To Dippy”, „Wear Your Love Like Heaven”, „Hurdy Gurdy Man”, „Lalena”…


Iza sebe ima impresivan broj izdanja, jer je do sada objavio 29 studijskih, osam živih albuma, 62 kompilacije, pet tribjut izdanja… Stigao je i da uzbudljiv život pretoči u autobiografiju pod nazivom „The Hurdy Gurdy Man”, a s obzirom na to da je decenijama „zaluđenik” za meditaciju, svoju strast podelio je sa Dejvidom Linčom, osnovavši fondaciju koja nosi ime čuvenog američkog reditelja. POLITIKA.



 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272