Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 14 okrivljenih za ubistvo Tatona - Srbija Open 2010

14 za ubistvo Borisa Tatona

Suđenje za ubistvo navijača francuskog fudbalskog kluba Tuluz Brisa Tatona počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu. Grupa od 14 optuženih okrivljena je za teško ubistvo. LINK.

2: U dve zemlje, Hrvatskoj i Srbiji objavljen je u isto vreme. ROMAN “Split” Slavoljuba Stankovića je, protivno zakonima fizike, 9. aprila istovremeno izašao na dva mesta - u Splitu (izdavač “Algoritam”) i u Beogradu (izdavač “Geopoetika”). Dva izdanja imaju različite korice i dizajn, a prvo predstavljanje obavljeno je 15. aprila u Splitu. LINK.

LINK.

1: DABLIN - Papa Benedikt XVI je prihvatio ostavku jednog katoličkog biskupa u Irskoj zbog njegove uloge u zataškavanju pedofilije među sveštenicima u Dablinu. LINK.

Šta se krije iza vrata Vatikana? LINK. Više volimo ono što nam otkriva Will Sanders.

25: BUENOS AJRES - Poslednji argentinski diktator proglašen je krivim i osuđen na 25 godina zatvora zbog tortura i otmica počinjenih tokom vladavine vojnog režima u toj latinoameričkoj zemlji u periodu 1976-1983. godine. Sada ima 82 godine. KADA IZAĐE IZ ZATVORA imaće....

U zatvoru će imati malo drugačiju stolicu. LINK.

2010:Jedan od naših najpoznatjih pevača i kompozitora Željko Joksimović napravio je pesmu za predstojeći turnir Serbia Open 2010 Željko Joksimović je kao inspiraciju za zaštitnu muzičku temu prestojećeg turnira iskoristio poznatu kompoziciju Igrale se delije. Serbia Open 2010 održaće se u Beogradu od trećeg do desetog maja. LINK.

60: Kraljevo - Dvadesetak poplavljenih kuća u Ribnici i oko 40 domaćinstava pod vodom u Obrvi, nekoliko iseljenih porodica, zatvoreni bunari gradskog vodovoda, desetine hektara pod vodom bilans je visokog nivoa podzemnih voda posle porasta Ibra i Zapadne Morave u okolini Kraljeva. LINK.

89: Nekadašnji predsednik Međunarodnog Olimpijskog Komiteta Huan Antonio Samaran preminuo je danas u 89. godini života, javlja BBC. LINK.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272