Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 285 ne bi da radi - 145000 za dete koga nema - 107 za erotiku

285 neradnika ne bi da radi

Južnokorejska kompanija "Jura", koja je za tri miliona evra kupila "Zastavu elektro" iz Rače, po svemu sudeći moraće da "uvozi" radnu snagu iz okolnih opština, jer se većina sadašnjih zaposlenih izjasnila da hoće otpremninu, a na birou rada nema dovoljno kvalifikovanih za proizvodnju elektrokablova. LINK.

Kosti koje smo oglodali. LINK.

145000: "Humanitarac"  je uhapšen. Subotički haker Slobodan Bojović (21) zvani Cema, se predstavljao kao otac bolesnog deteta. Za "lečenje" mu je trebalo samo 145000 Evra.

Haker je postao vidljiv Policiji. LINK.

107: Izložba Jelene Šalinić-Terzić, Željka Đurovića, Zorana Ivanovića i Bojana Otaševića pod nazivom "Erotika" biće otvorena danas u "Galeriji 107". Umetnost 20. veka donela je erupciju različitih likovnih rešenja na temu erotike, ali to više nisu slike spoljašnjeg sveta, već dela koja imaju svoj unutrašnji univerzum, izgrađen po drugačijim principima u kojima je anatomija čoveka povod za razigranu maštu umetnika. LINK.

Kada dobijete pismo, kakvu biste marku voleli? LINK.

56: Kao dokaz sve veće otvorenosti srpskog neba, danas će u Beograd sleteti prvi avion kompanije „Spaner”. Među putnicima na prvom letu biće Paskal Maragalj, gradonačelnik Barselone u vreme Olimpijade 1992, ali i ambasadorka u Madridu Jela Baćovic. U „Spaneru” očekuju da će srpskim turistima ponuda biti atraktivna jer će moći jeftino, sa presedanjem, da lete i do nekih destinacija u Africi. LINK. 56 Evra košta avio karta do Ibice sa presedanjima.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272