Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 3000 dopuna sa fiksnog - 200 godina miran vulkan - 1 crkva-brod

200 godina miran vulkan prizemljuje avione

Gusti oblaci prašine iz islandskog vulkana Ejafjalajokul, do čije je erupcije ponovo došlo posle skoro 200 godina mirovanja, uzrokovali su juče obustavljanje oko 6.000 letova avio-kompanija u severnoj Evropi, najviše u Velikoj Britaniji, Irskoj, nordijskim zemljama, ali i u Francuskoj, Belgiji, Holandiji i Švajcarskoj. LINK.

LINK. Vulkan u nebo, avimoni na zemlju.

3000: Telekom vam je omogućio korisnicima mobilne telefonije da u toku meseca mogu da dopune sa fiksnog broja. Najviše do 3000 dinara.

Ako su kučići roboti, kako moraju da izgledaju poštari? LINK.

18: Vlada Srbije planira da porez od 8%, među kojima je i porez na KNJIGU I PUBLIKACIJE, poveća sa 8% na 18%, umesto da ga ukine.

Zmajevi će da nas pojedu za doručak. LINK.

430: Najvatreniji navijači košarkaškog kluba "Partizan" neće putovati u Pariz jer klub nije obezbedio 430 karata od 1000 ponuđenih.

17: "Jamato bubnjari", njih 17, iz Japana će 17. aprila u "Sava centru" svirati na bubnjevima od kože i drveta, starim i preko 400 godina.

3: Na tri jezika je prepevana pesma "Ovo je Balkan", kojom će Milan Stanković svima pokazati da je OVO dobro mesto, lepo mesto i veselo mesto.

Na svim jezicima sveta, Balkan je Balkan i svi smo jedno: Peter Linden.

1: Za dve godine će na Adi ciganliji biti izgrađena prva crkva-brod u Srbiji, od sibirskog kedra, da odoli svim "burama".

Staro na novi način. LINK.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272