Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 4 srpska tenisera na Rolan Garosu - 15 stogodišnjaka u Beogradu

4 srpska tenisera na Rolan Garosu danas

Posle ispadanja Tipsarevića prvog dana, na teren će drugog dana Novak Đoković, Jelena Jankovič, Ana Ivanović i Viktor Troicki. Đoković na startu igra protiv Kazahstanca Jevgenija Koroljeva, protivnica Jelene Janković je Ališa Molik, Ana Ivanović igra sa malo poznatom Čang Kai Čen iz Kineskog Tajpeha, dok se Troicki sastaje sa Špancem Tomijem Robredom.

15: U Beogradu danas živi 15 stogodišnjaka. Rado bismo objavili njihova imena i poklonili im po jednu knjigu. Javite nam.

4: Održana je premijera četvrtog nastavka Šreka u Sava centru pred punim gledalištem uz ovacije na kraju filma. Zeleni bauk nas ponovo uveseljava.

3000: Više od 3000 građana Srbije godišnje zatraži usluge estetskog hirurga.

18000: U 2009. godini posao je tražilo preko 18000 osoba sa invaliditetom. Po novom zakonu, svaka firma koja zapošljava preko 50 ljudi imaće obavezu da primi i jednu osobu sa invaliditetom u radni odnos.

102,2291: Toliko danas iznosi srednji kurs evra prema dinaru. Da li je mnogo znaćemo za dva do tri meseca. Do tada je ovo privid.

167: PC Press je u prodaji od 28. maja. Broj 167. Od senzora do slike Aleksandar Veljković Senzori digitalnih fotoaparata su dostigli zenit, a jedini put napred je njihovo povećanje – što veći senzor treba smestiti u što kompaktnije kućište. Pogledajmo 40 reprezentativnih modela koje smo podelili u pet kategorija… iPad: Nešto između Aleksandar Vacić Apple iPad je predstavljen kao nešto između iPhone/iPod Touch i MacBook linija proizvoda. Nakon mesec dana korišćenja, stekli smo utisak da iPad...  LINK.

57:  Arheolozi su u Egiptu otkrili 57 drevnih egipatskih grobnica, od kojih većina sadrži drvene sarkofage sa mumijama, saopštio je danas egipatski Vrhovni savet za antikvitete, prenose agencije. LINK.

3: Tri knjige Gospodara prstenova za samo 1790 dinara.

Naručite. LINK.

3: Tri knjige iz edicije 501 za samo 4500 dinara.

LINK

Kolekcije

55: Ako volite apstraktnu umetnost, volećete i jedan od 55 primera 3D. LINK

7: Dome zeleni koji ploviš. LINK. Možda će jedan biti i vaš.

Koji je vaš broj danas, 24. maja 2010. godine?

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272