Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 43 godine ima premijer Velike Britanije - 10 vreća za spavanje

43 godine - najmlađi premijer Velike Britanije

Imenovanjem Dejvida Kamerona (43) Velika Britanija dobila je najmlađeg premijera u poslednjih 200 godina. Njegova supruga Samanta Kameron (39) najmlađa je prva dama koja je kročila u Dauning strit 10, a druga za 150 godina koja će se poroditi u toku mandata svog muža. Izvor 24 časa.

4: Izaberite jedan od 4.U ponedeljak je počelo glasanje za izbor ćiriličnog internet domene za Srbiju, a građani mogu da glasaju za jedan od četiri predloga - SRB, SB, SRBIJA ili RSB na stranici Registra nacionalnog internet domena (www.glasanje.rnids.rs) i časopisa Mikro (www.mikro.rs).

680: iPad ima samo 680 grama. Samo 10 sekundi držanja najnovije, 680 grama teške „Eplove” bebice dovoljno je da se shvati zašto je sanjajuju svi računarski zaluđenici. Ajped nije običan računar - to je multimedijalni vrtlog koji vas usisava brzinom, lepotom i jednostavnošću korišćenja. LINK.

22: Partizan je izbrojao do 22. NOVI-STARI šampion Srbije je Partizan! Kolo pre kraja Superlige, pobedom na Karaburmi nad OFK Beogradom crno-beli su 22. put u istoriji kluba prvi prošli kroz cilj, postali prvaci države. Simbolično, najbolji strelac ekipe je pogodio za titulu - Kleo je u 9. minutu obišao i golmana domaćih i ćušnuo loptu preko crte za veselje “grobara” - 3:0 (1:0). LINK.

800000: Iživljavanje nad radnicima je kažnjivo. Omalovažavanje, vređanje, provociranje, maltretiranje, galama, fizički nasrtaji, seksualno uznemiravanje, oduzimanje poslova i ostale metode kojima primitivni pretpostavljeni šikaniraju zaposlene biće zabranjeni i kažnjivi do 800.000 dinara, po zakonu čije se usvajanje u parlamentu očekuje tokom maja. LINK.

250: "Nikola Tesla" visoko leti. U konkurenciji 250 evropskih aerodroma, beogradski "Nikola Tesla" dobio prestižnu evropsku nagradu. "Euro Annie" se dodeljuje aerodromu koji je privukao najviše novih avio-kompanija. Aerodrom "Nikola Tesla" dobio je prestižnu nagradu "Euro Annie" za najveći broj novih aviokompanija koje obavljaju saobraćaj preko te vazdušne luke u poslednjih godinu dana, saopšteno je danas iz beogradskog aerodroma. LINK.

160: Islandska web stranica prodaje pepeo erupcije vulkana Eyjafjallajökull i nudi potencijalnim kupcima da ne propuste imati svoj komadić moderne istorije.  Stranica Nammi.is nudi online prodaju uzoraka pepela zapakovanih u staklene posude od 160 grama te dostavu u kartonskim kutijama.

540: Koliko košta "Jedanaest minuta"? Roman Paola Koelja košta samo 540 dinara u našoj knjižari.

Naručite. LINK.

Kolekcije

10: U šimici pred drveta spavate i čekate da se probudite u vreći za spavanje. Kolekcija u kojoj se nalazi 10 veselih, interesantnih, spešnih vreća za spavanje. LINK.

10: Korisni i jednostavni plugin-ovi za kontakte u WordPressu. LINK.

40: Volite i koristite Twitter. Vreme je da se malo i nasmejete. Kolekcija od 40 stripova o Twitteru. LINK.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272