Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 6 od 10 ne veruje Obami - 80 rođendan Dragoljuba Mićunovića

6 od 10 ne veruje Obami

Oko 60 odsto američkih birača gubi veru u predsednika svoje države Baraka Obamu, pokazuje anketa objavljena u utorak, prenosi "Foks njuz".

Ovo nije predsednik Obama i nije Indijanac. LINK.

80: Demokratska stranka proslavila je večeras u Beogradu 80. rođendan svog nekadašnjeg predsednika i jednog od osnivača Dragoljuba Mićunovića. LINK.

1520: Knjiga kojoj ćete se često vraćati, za samo 1520 dinara. Kod nas su i izdanja drugih izdavača sa popustom. Proverite.

Pročitajte više o knjizi i naručite. LINK.

400: Gradonačelnik Niša Miloš Simonović, ministar ekonomije Mlađan Dinkić i direktor kompanije „Dajteh“ Đulijano Zuko potpisali su juče sporazum o gradnji fabrike u ovom gradu gde će se zaposliti 400 radnika.

500: Dozvola za 500 evra više ne postoji. Beograd - Novica Tasić iz Uprave saobraćajne policije MUP Srbije priveden je u ponedeljak zbog sumnje da je uzimao mito za izdavanje vozačkih dozvola bez polaganja ispita. Kako „Blic“ saznaje, Tasić je na saslušanju pred inspektorima Sektora unutrašnje kontrole priznao krivicu i izjavio da je sve radio „po nalogu starešina“. LINK.

1900: JP „Gradsko stambeno“ pokrenulo je akciju rekonstrukcije garaža koje su u vlasništvu ovog preduzeća. Prva garaža koja je obnovljena i preuređena nalazi se u Leskovačkoj ulici na Voždovcu. Ova garaža ima 24 parking mesta, a na njenom krovu napravljen je i teren za mali fudbal. Parking mesto će koštati 1900 dinara mesečno. LINK.

Uskoro će zima. Vašem ljubimcu je potreban džemper. LINK.

10: Od svih banaka, 10 je u krizi. Finansijski sektor u Srbiji je u negativnoj fazi, a umesto da kreditiraju stanovništvo i privredu, banke su se okrenule finansiranju države. Inače, ceo finansijski sektor Srbije u odnosu na period pre krize karakteriše smanjenje broja zaposlenih, gase se brokerske kuće i investicioni fondovi, a u sektoru osiguranja došlo je do blagog smanjenja vrednosti imovine, kapitala i naplativnosti premija, a rizici rastu. LINK.

25000: Najneverovatnija trka konja na svetu, u Italiji. Posmatra je oko 25000 ljudi:

15.600.000: Agencija za privatizaciju objavila je danas prodaju Geneks kule na Novom Beogradu u vlasništvu kompanije "Generaleksport" po početnoj ceni od 15,6 miliona evra. LINK.

222: Poslanici Donjeg doma francuskog parlamenta velikom večinom glasova podržali su zabranu. Od ukupno 557 poslanika, predlog zakona podržalo je 335. Prema tome 222 je bilo protiv. U Španiji i Belgiji vodi se rasprava na temu eventualnog uvodjenja sličnih propisa.

Nekome drago, nekome žao.

22: Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je u Nišu selekciju Južne Afrike sa 22:0 (6:0, 6:0, 4:0, 6:0), u utakmici prvog kola Grupe B na završnom turniru Svetske lige. 


 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• P4redrag Vuletic
ПОВОДОМ 80-ТОГ РОЂЕНДАНА ДР ДРАГОЉУБА МИЋУНОВИЋА – ПОДСЕЋАЊА Пре свега пријатељу Мићуновићу желим добро здравље и дуг живот и подсећам

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272