Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Enciklopedija matematičkih konstanti

Enciklopedija matematičkih konstanti

Popust cena: 1150 rsd

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

Popust cena: 1230 rsd

Brojevi dana model fijata 500 je odložen za septembar

Ekonomija (500)

INSTAGRAM

  • Ovaj auto se kreće, a Fijat 500 tek treba.

Prodaja i izvoz novog modela "fijata 500 L" iz kragujevačke fabrike automobila odložen je za septembar zbog nedostatka novca koji je trebalo da obezbedi Srbija, prenele su beogradske Večernje novosti od četvrtka.

Svet (600)


Adrenalinski zavisnik Brajan Mosbau odlučio se na dremanje na veoma neobičnom mestu, 600 metara iznad ambisa. Ovaj trenutak je uhvatio fotograf Tajler Romer, koji se bavi avanturističkim fotografijama. On je Brajanov prijatelj i dodao je da ga ovoj vrsti fotografije privlači život od danas do sutra. VESTI ONLINE.

Društvo (200)


@solosong

Nagradu evropskog udruženja reklamnih i marketinških agencija i Evropskog parlamenta večeras je u Briselu dodeljena Fondu B92 i kompaniji Sači end Sači iz Beograda za spot "Bitka za bebe" iz kampanje kojom je prikupljeno 200 inkubatora za prevremeno rođene bebe u Srbiji.

Sport (3)


@srb4ever

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nastavila je u četvrtak ujutro u Tokiju pobednički niz na Interkontinentalnim kvalifikacijama za predstojeće Olimpijske igre, pošto je sa 3:0 (25:19, 25:17, 25:18) pobedila Portoriko.

Tehnologija (2020)


  • Komentar: "Facebook će nestati do 2020. godine, ali patke neće što je odlično."

Bez obzira ne neslavnu IPO inicijalnu ponudu na berzi i nezavisno od finansijskog (ne)uspeha, analitičari smatraju da će Facebook nestati za pet do osam godina. Analize pokazuju da će Facebook doživeti sličnu sudbinu Yahoo servisa. Predviđanja su da če Facebook nestati do 2020. godine.

Zabava (21196)


@kamenskux

Kineski zid je dva i po puta duži nego što se do sada smatralo, objavila je Kineska državna uprava za kulturno nasleđe. Na osnovu najnovijih detaljnih istraživanja, utvrđeno je da dužina Velikog zida, jedine građevine na Zemlji koja se vidi sa Meseca, 21.196 kilometra.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272