Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

Popust cena: 1230 rsd

Enciklopedija matematičkih konstanti

Enciklopedija matematičkih konstanti

Popust cena: 1150 rsd

Brojevi dana počela gradnja prvog od 66 mostova na koridoru 11

1


INSTAGRAM

Na trasi budućeg auto-puta od Ljiga do Preljine, azerbejdžanska firma "Azvirt" danas je počela izgradnju prvog od predviđenih 66 mostova na Koridoru 11 u blizini Ljiga. Šef projekta za izgradnju budućeg auto-puta od Beograda prema Crnoj Gori u preduzeću "Koridori Srbije", Ivan Pavlović, izjavio je za Tanjug da će Ibarska magistrala u selu Dići biti izmeštena i da će tim mostom prelaziti preko budućeg auto-puta.

VEST

120


@holljo

Posle neuspeha na startu Vimbldona, Jankovićeva je izgubila i u 2. kolu turnira u Stenfordu, nakon što je bila slobodna u 1. kolu. Bolja od nje bila je Amerikanka Koko Vandevege, trenutno 120. teniserka sveta, koja se u glavni žreb plasirala kao "laki luzer" i koja je u prethodna dva odmeravanja snaga sa Jelenom osvojila samo sedam gemova.

40


Više od 40 godina bavim se pitanjem Kosova. Duže nego ijedan srpski političar ili pisac. Zbog njega sam partijski kažnjen, još 1968. prestao da se bavim politikom, bio disident, kratko, čak, i predsednik nesrećne države. Ali, nikada nisam napisao da Kosovo treba civilizovano predati. Ne razumem zašto me novine i dalje tako olajavaju, tumače i prevode. To je više od laži i prevare. Vade polurečenice, pa citiraju kao stavove", rekao je za "Večernje novosti" pisac Dobrica Ćosić.

2000


@davidsanger


Otkup pšenice za potrebe Robnih rezervi, koji je počeo danas, ide relativno sporim tempom, a interesovanje poljoprivrednika je manje nego prošle godine, izjavio je danas Tanjugu direktor Produktne berze u Novom Sadu Žarko Galetin.

Do 11.30 sati je otkupljeno oko 2.000 tona pšenice, precizirao je Galetin, podsetivši da je lane za par sati otkupljeno između 50.000 i 60.000 tona pšenice.

52


@anredwt1111

Domaćin ovogodišnjeg, 52. Sabora trubača u Guči biće operska diva Radmila Bakočević, a završnog dana najveće trubačke fešte na Balkanu, u nedelju u 19 časova, posetioce očekuje koncert Svetlane Cece Ražnatović i orkestra Dejana Lazarevića, koji je prošle godine poneo titulu najboljeg trubačkog orkestra u zemlji i svetu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272