Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - Pre 25 godina je preminuo Zoran Radmilović - 6000 ukradenih beba

6000 beba je posle rođenja ukradeno i prodato

Ako mislite da je šok kada dete umre na porođaju, varate se. Strašniji deo je moguće otkriće da su bebe žive, ali da su prodate kupcima u inostranstvu. Roditelji ih nikada nisu videli. Roditelji su verovali doktorima da je beba preminula. Roditelji su sada u šoku. Bebe nisu sahranjenje, bebe su prodate.

94397: Najplaćeniji srpski fudbaler je Aleksandar Kolarov sa nedeljnom platom od 94397 evra nedeljno. Ko to plaća? Mančester Siti. Kolarov zna ko su mu roditelji. Ukradena deca misle da su im roditelji oni koji ih odgajaju.

41901: Prosečna plata u Beogradu je 41901 dinar. Ali, 8673 sugrađana uzima besplatne obroke u socijalnim kuhinjama.

25. Na današnji dan je preminuo glumac Zoran Radmilović, ali su ostali Radovan III, Kralj Ibi... Ana Radulović, ćerka glumca piše drugu knjigu o svom detinjstvu.

10: Po romanu "Miris kiše na Balkanu" Gordane Kuić, koji je do sada izašao u 10 izdanja, snima se serija. Reditelj je Ljubiša Samardžić. Uskoro očekujemo 11, 12,... izdanje knjige.

 

Pročitajte, pripremite se za seriju. Naručite.

11: Prošlo je 11 godina od kada su porušeni objekti u centru Beograda u ulici Knez Miloševoj. Vole ih stranci, jer kada dođu u Beograd, odmah vole da vide ruševine. Vole ih i naši jer i ostavljaju da budu ruševine.

7117: Najviše soba na svetu ima hotel "Venecian" u Las Vegasu. Za jedan dan se u svakoj od soba ispiše toliko romana, pesama, tragedija, aforizama.

200: Kompanija "Centroproizvod" je za godinu i po dana sakupila i predala na reciklažu preko 200 tona industrijskog i ambalažnog otpada.

57: Na 57. Pulskom filmskom festivalu, obacije je doživela i preživela Mira Banjac za ulogu u filmu "Sedamdeset i dva dana".

Princ brojeva

Pročitajte više i naručite. LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272