Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

Popust cena: 1230 rsd

Enciklopedija matematičkih konstanti

Enciklopedija matematičkih konstanti

Popust cena: 1150 rsd

Brojevi dana 8390 biračkih mesta i 70 evra od besplatnih akcija

8390

Pravo glasa na sutrašnjim opštim izborima ima ukupno 6.770.013 gradjana Srbije koji će glasati na 8.390 biračkih mesta u zemlji i inostranstvu.

70 evra od besplatnih akcija


Građani Srbije moraće da sačekaju 7-10 dana kako bi prodali akcije Telekoma Srbija i tako dobiju oko 70 evra. Stručnjaci im savetuju da čuvaju deonice, a ako ipak žele da ih prodaju, da opet malo sačekaju jer se očekuje pad cene na otvaranju trgovanja. VESTI


144

Više od 140 ljudi je danas povređeno kada su na bini eksplodirali baloni napunjeni gasom na koncertu u Jerevanu, koji je u okviru predizborne kampanje za izbore u nedelju organizovala vladajuća stranka.

  • KOMENTAR: Kod nas ovo ne može da se desi, jer vladajuća stranka ne želi da troši gas na punjenje balona.

142

Partizan i Crvena zvezda u Humskoj igraju 142. prvenstveni večiti derbi (subota, 19.30, Arena Sport 1) Poslednji ovosezonski duel Partizana i Crvene zvezde objašnjava zašto su večiti derbi mečevi drugačiji od ostalih u našem klupskom fudbalu. Domaći crno-beli su već proslavili petu vezanu šampionsku titulu, a gostujući crveno-beli eliminacijom komšija praktično kaparisali utešni trofej u srpskom Kupu, ali ni na jednoj strani Topčiderskog brda ne manjka motiva.  DANAS.

  • KOMENTAR: Da je neko sačuvao samo po jednu ulaznicu sa svakog odigranog derbija, kolekcija bi vredela čitavo bogatstvo.

300

Producenti holivudskog hita „300 - bitka za Artemiziju“ najavljuju snimanje nastavka ovog superspektakla u „Pinkovom“ studiju u Šimanovcima. Jednu od glavnih uloga tumačiće i zanosna Eva Grin, koja se proslavila ulogom Bond devojke.


Zadovoljni ponudom kompanije Željka Mitrovića, kao i preporukama koje su dobili od kolega koje su radile „Lockout“, ekipa koja će snimati nastavak filma „300“ je veoma zainteresovana da se upusti u ovaj poduhvat u našoj zemlji, kao i u Bugarskoj. SMEDIA.

66.67

Česte i opasne zloupotrebe u promovisanju hrane, posebno namirnica za najmlađe. Čak 66,67 odsto ispitanih proizvoda je nezdravo, a da to nije označeno. 

SVAKA reklama ima samo jedan cilj - da proda proizvod. U "potrazi" za kupcem, tvorci oglasa ne libe se ni da javno upotrebe neistinu. Zloupotrebe u reklamiranju su česte i opasne, posebno kada je hrana u pitanju. I u Srbiji, međutim, "cilj opravdava sredstvo" pa se pod etiketom "zdravo" lažno promovišu čak i namirnice namenjene najmlađima.

1

Zbog planske provere, danas bi trebalo da bude isključen i poslednji aktivni nuklearni reaktor u Japanu. Trenutno radi samo jedan od 50 reaktora, treći energetski blok centrale "Tomari" na severnom ostrvu Hokaido.


NUCLEAR


Japan bi trebalo da, po prvi put od 1970, ostane bez nuklearne energije, kada će biti isključen poslednji aktivni reaktor radi planske provere, podgrevajući tako strahove o nedostatku u snabdevanju energijom ovog leta. RTS.



 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272