Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

Popust cena: 1230 rsd

Enciklopedija matematičkih konstanti

Enciklopedija matematičkih konstanti

Popust cena: 1150 rsd

Brojevi dana ponovo avionom do Splita posle 20 godina

20


INSTAGRAM

Hrvatska aviokompanija Kroacija erlajns (Croatia Airlines) počeće od 1. juna da leti na liniji Beograd-Split, čime će nakon više od 20 godina, biti obnovljeni letovi izmedju ta dva grada. 

12


INSTAGRAM.

Seosko područje u Istern Kejpu, u Južnoj Africi, praktikuje neverovatnu tradiciju koja uništava dečije živote. Stariji muškarci iz plemena Ksosa kidnapuju mlade devojke, čak i one koje imaju samo 12 godina, i žene se njima jer veruju da seks s njima leči sidu, prenosi Si-En-En.

1100

Ekskluzivna biografija kreativnog vizionara koji je promenio savremeni svet. Napisana na osnovu više od četrdeset intervjua sa Stivom Džobsom, kao i na osnovu više od stotinu intervjua sa članovima porodice, prijateljima, suparnicima, konkurentima i kolegama – ova knjiga predstavlja hroniku burnog života i žestoke ličnosti kreativnog preduzetnika čija je strast prema savršenstvu i mahniti nagon za delanjem doneo revoluciju u šest privrednih grana: u personalnim računarima, animiranim filmovima, muzici, telefonima, tablet računarstvu i digitalnom izdavaštvu.


Naručite knjige i pametno potrošite 1100 dinara.

35

Slabiji dinar za većinu preduzeća, a time i njihovih radnika, znači manje prihode, manju kupovnu moć i na kraju, ozbiljan rizik od gubitka radnog mesta, što bi neutralisalo određene pozitivne pomake primećene na tržištu rada u poslednjih par meseci.


INSTAGRAM.

Jedina prednost pada vrednosti dinara je što se očekuje povećan izvoz, ali je problem u tome što tek svaka 35. firma u državi ima nekakvu izvoznu aktivnost.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272