Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

BuyYourFriendADrink radi upravo ono što kaže

Izgleda da je Web 2.0 doveo do pojave ogromnog broja interesantnih sajtova i bizarnih ideja. Koliko je web sajt opisan u ovom članku bizaran ili interesantan procenite sami. Sledi opis servisa za koji sam siguran da niste ni znali da vam treba. Web sajt BuyYourFriendADrink.com, vam omogućuje da... onlajn kupite piće prijateljima!



Evo kako ceo sistem radi. Ulogujete se u web sajt i naručite piće za određenu dolarsku vrednost. Vašem prijatelju se šalje kod koji se može unovčiti u određenom baru. Trenutno oko četrdeset barova u i oko Njujorka učestvuju u ovoj ideji, a kompanija koja stoji iza ovog sajta planira da se proširi u područja drugih metropola kasnije ove godine.

Ali da li ovaj sistem funkcioniše i u praksi? WebWare-ova Caroline McCarthy izveštava da radi. Ona je dobila kod u obliku tekstualne poruke, pokazala je telefon sa porukom u baru u Njujorku i konobar je uneo kod u sistem za kreditne kartice bara i ubrzo potom dobila je svoje piće.

Iako sa stanovišta svakodnevnog života ovaj servis nema nikakvog značaja lepo je znati da možete da častite prijatelje pićem čak i ako žive u drugom gradu. A može da posluži i kao dobar način da ne popijete previše. Samo uplatite sebi na ovaj način dva pića u omiljenom baru i odete da ih popijete bez novčanika i kreditnih kartica.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272