Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Cerulean razvija Trillian IM klijenta za OS X

Vi imate prijatelje koji koriste AOL, MSN, Yahoo!, i Google-ovo instant messenger-a, Google Talk. Vi možete da instalirate četiri različite aplikacije, ili možete da upotrebite multiuprotokolarnog klijenta za četovanje kao što je Pidgin, Miranda, ili Trillian.

Za Mac korisnike, neporaženi šampion među multi-chat klijentima je Adium. Kao sve što dolazi od Mac-a, oko programa se razvio pravi mali kult, i to verovatno sa dobrim razlogom. To je robustna aplikacija za četovanje koja radi sa više od dvanaes različitih protokola za četovanje.

Ali uskoro će dobiti malo konkurencije. Cerulean Studios, kompanija koja stoji iza Trillian-a radi na Mac verziji njihovog popularnog IM klijenta. Mac verzija se još nalazi u fazi ranog alfa testiranja i nema sve funkcije koje možete da nađete u Windows rođaku. Drugim rečima, iako možete da je testirate, verovatno nećete osetiti želju da prestanete da koristite Adium. Na kraju programeri nameravaju da naprave od ovog programa punokrvnog multiplatformskog klijenta za četovanje za OS X.

Da biste se prijavili za Alpha-u trebate da kreiate nalog koristeći Windows verziju, Trillian Astra.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272