Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

CES - prvi pogled na ASUS R50A

Ove godine na CES-u vlada prava MID / UMPC bonanca koja neće uskoro početi da jenjava. U ovom članku predstavićemo vam ASUS R50A koji je mogao da se vidi na kompanijinom malom ali veoma posećenom štandu, a vi možete da ga vidite na slici gore. Dok je dizajn prilično solidan, oni koji su ga držali u rukama kažu da je dosta klizav. Dugmad i navigacija funkcionišu zadovoljavajuće, mada ovladavanje komandama i svim ostalim ne može da se ostvari za pet minuta. Na ovom uređaju dočekala nas je minijaturizovana Vista, i iskreno rečeno nismo baš uvereni da je ovo najbolja platforma za ekrane sa ovolikom gustinom piksela.

Specifikacije ASUS-a R50A UMPC

Asus je zvanično objavio lansiranje njihovog R50A UMPC-a koji se prvo mogao videti na R3. Sećate se, zadnji UMPC koji je trebao da "redefiniše mobilne uređaje". Dakle... da li je uspeo u tome? Ocenite sami: 4.8-inčni, 1024 x 600 pikselski displej; ugrađeni GPS; web kamera i mikrofon; 3G / 3.5G podataka; i ugrađeni TV tjuner.

Iako ASUS uporno govori o "potpunoj notebook funkcionlanosti" ovom uređaju nedostaje jedan veoma važan deo: QWERTY tastatura. Mi i dalje čekamo da čujemo cenu i podatke o ostalim specifikacijama (kao što je procesor) pre nego što damo konačnu ocenu ovog uređaja.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272