Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Popust cena: 360 rsd

Corel Painter X - pravi alat za umetnike

Novi Corel® Painter™ X je veoma moćan program za ilustrovanje i upotrebu prirodnih tehnika slikanja. Ovaj program poseduje jedinstveni set digitalnih četkica, umetničkih materijala i tekstura koje odslikavaju izgled i osećaj njihovih tradicionalnih pandana. Corel Painter X takođe poseduje nove alatke za kompoziciju i revolucionarni RealBristle™ sistem za slikanje koji kopira tradicionalne četkice kao nijedan program do sada - sve do pojedinačnih poteza četkice!

Corel Painter X je alat specijalno dizajniran za umetnike, dizajnere i fotografe, kao i za buduće generacije kreativnih profesionalaca!

Komercijalni dizajneri

Komercijalnim dizajnerima su potrebni moćni alati za rad. Zbog toga mnogi vodeći svetski ilustratori, dizajneri koncepata u automobilskoj industriji, industrijski dizajneri, arhitekte i grafički dizajneri koriste Corel Painter. Corel Painter X omogućuje komercijalnim dizajnerima da jasno uhvate svoju kreativnu viziju i izvajaju originalne dizajne, ilustracije i logoe za svoje klijente.

Umetnici u industriji zabave

Vodeći umetnici u industriji zabave koriste Corel Painter kako bi kreirali neke od najpoznatijih filmova, stripova i video igara. Profesionalni umetnici u svetu zabave mogu da ubrzaju svoju produkciju pomoću Corel Painter-a X - maksimalno angažujući svoje talente i tehnike  - kako bi kreirali prelepe scene, nezaboravne karaktere, vozila i teksture.

Profesionalni fotografi

Zadnjih godina Corel Painter je zaslužan za pojavu novog trenda u profesionalnoj fotografiji u kojem fotografi istražuju kreativne mogućnosti pretvaranja svojih fotografija u slike. Corel Painter X nudi fotografima nove alate koji im omogućuju da lakše nego ikada do sada kreiraju kao rukom slikane umetničke radove od svojih fotografija.

Lepa umetnost

Mnogi klasični umetnici koriste Corel Painter kao svoj primarni alat. Njihovi radovi se pojavljuju u galerijama, demonstrirajući činjenicu da je digitalno kreirana umetnost postala prihvaćeni medijum na svetskoj umetničkoj sceni. Corel Painter X omogućuje umetnicima da eksperimentišu sa novim tehnikama, bez investiranja vremena i novca koji bi bio neophodan sa analognim medijima i dobiju rezultate koji emuliraju njihove tradicionalne pandane.

Studenti

Predavači širom sveta koriste moć i lakoću upotrebe Corel Painter-a kako bi pomogli studentima da ovladaju tehnikama koje su im potrebne kako bi uspeli kao kreativni profesionalci.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272