Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Digitalni fotoaparat - Panasonic DMC-FX100

FX100 je opremljen sa novorazvijenim 28mm širokougaonim LEICA DC VARIO ELMARt objektivom sa f/2.8 svetloćom i 3.6x optičkim zumom plus 12 megapikselskim CCD-om is. Ovaj Leica DC objektiv daje korisnicima kreativnu moć da snime izvanredne i verne fotografije sa odličnom rezolucijom, detaljima i jasnoćom. 28 milimetarski širokougaoni objektiv otvara ogroman broj fotografskih mogućnosti, omogućujući fotografima da lako snime grupu ljudi, ili široki arhitektonski objekat, kao i pejzaže sa dinamičkom i bogatom perspektivom.

DMC-FX100 poseduje 1/1.72-inčni veliki CCD sa rezolucijom od 12.2-megapiksela. Slike snimljene sa Leica DC objektivom - objektivom koji je mnogo boljeg kvaliteta od objektiva u drugim kompaktnim digitalnim fotoaparatima, daje izuzetno bogate detalja i gradacije koje može da da samo rezolucija od 12.2 megapiksela.

Panasonic je prvi proizvođač koji je uspešno inkorporirao Optičku Stabilizaciju Slike u kompaktne digitalne fotoaparate (OIS) – funkciju koje je izuzetno cenjena u današnje vreme i sada već predstavlja standardni zahtev u fotografiji. Novi napredni Mega O.I.S sistem u DMC-FX100 može čak da detektuje i razlikuje pomeranje ruke od drugih pomeranja fotoaparata kako bi povećao preciznost i primenio odgovarajujće korekcije.

Pored toga inteligentni ISO Control sistem detektuje da li se subjekat pomera i ako je potrebno, povećava ISO podešavanje i brzinu zatvarača u skladu sa brzinom pomeranja subjekta i svetlosnim uslovima. Ovo se odvija automatski, tako da možete bez napora da snimate bez potrebe da menjate podešavanja svaki put kada se uslovi promene.

Imajući u vidu izvanredne performanse širokougaonog 28mm objektiva i CCD-a od 12 megapiksela, kao i elegantan dizajn fotoaparata, novi DMC-FX100 je superiorni fotoaparat na koji se potpuno možete osloniti da će uhvatiti vaše najvažnije momente. Elegantno dizajniran u dve varijante, srebrnoj metalik boji ili crnoj metalik boji, FX100 će biti dostupan od jula 2007. godine.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272