Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Dostupan je neograničeni i besplatni servis za slanje SMS poruka

SIPphone Inc., kreatori Gizmo Projecta i Gizmo Call-a, objavili su ove nedelje pokretanje svog web zasnovanog SMS servisa Gizmo SMS, koji se nalazi ovde. Gizmo SMS omogućava ljudima da lako pošalju SMS tekstualne poruke na mobilne telefone širom sveta, sa bilo kog web pretraživača, i to besplatno. Nije potrebna registracija niti podešavanje naloga.

Korisnici treba da odu na web sajt projekta, da unesu broj mobilnog telefona, da selektuju državu odakle potiče broj, ukucaju poruku i da kliknu na Send. Gizmo SMS omogućava korisnicima da sastave poruke pomoću cele tastature, umesto mobilnog uređaja, i tako olakšaju pisanje dugih poruka. Gizmo SMS na ovaj način obezbeđuje jedan od najlakših i najbržih načina slanja tekstualnih poruka.

Gizmo SMS omogućava korisnicima da šalju tekstualne poruke na mobilne telefone u više od 65 država na preko 215 mobilnih mreža. Većina SMS servisa rade samo unutar jedne države. Gizmo SMS ne zahteva da pošiljalac zna mobilnog operatera broja mobilnog telefona na koji šalje poruku. Za razliku od suparničkih web zasnovanih SMS serrvisa, kao što je Google SMS, Gizmo SMS automatski locira ispravnog operatera mobilne telefonije za brojeve telefona koji se koriste širom sveta. Pa šta onda čekate?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• andja zoranovic
kao obicno i u vecini slucajeva nase zemlje nema u opciji, kao da nas nema na kugli zemaljskoj, diskriminacija

• LIMAHER
Sve je to OK. Stim sto ne radi za Srbiju, nema je u ponudi odabira zemalja

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272