Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Firefox 3 se prilagođava operativnim sistemima

Firefox 3 će imati gomilu novih funkcija, uključujući novu mašinu za renderovanje i novi način organizovanja bookmarkova. Ali će najverovatnije prva stvar koju će korisnici primetiti biti novi skinovi. A novi skinovi će biti dizajnirani da se glatko integrišu u vaš operativni sistem.

U stvari, trenutno, predloženi skin za Windows Vistu veoma liči na Internet Explorer-ov, dok predloženi skin za OS X podseća na Safari. Takođe će biti dva odvojena seta Windows ikona: jedan set za Vistu i jedan set za XP.

Mozilla takođe radi na standardnoj temi za Linux, ali to je malo problematičnije, pošto postoji mnogo različitih Linux distribucija i stilova desktopa.

Da budemo iskreni, lepo je videti da Mozilla tim radi na osvežavanju izgleda Firefox-a 3. Ali nama se sviđa standardni izgled i osećaj Firefox-a. Mi možemo da otvorimo Firefox na Mac-u, PC-ju, ili Linuxu i uvek ćemo znati gde se nalaze meniji i komande, bez potrebe da se borimo sa novim sistemom menija. Naravno, većina ljudi koristi redovno samo jedan operativni sistem, tako da naše mišljenje možda ne odražava mišljenje većine.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272