Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Google dodaje funkciju za odloženo postovanje u Blogger

Mada Google-ov Blogger servis poseduje samo mali deo funkcionalnosti i mogućnosti robustnijih klijenata za blogovanje kao što je WordPress, izgleda da Google ne odustaje od borbe za korisnike.

Ako hoćete da vidite šta Google sprema za Blogger samo idite na  draft.blogger.com i videćete gomilu beta funkcija i vidžeta koji trenutno nisu dostupni preko regularnog Blogger web sajta. A sada izgleda da je Google dodao i funkciju koja je već davno trebala da bude ugrađena a koja vam omogućuje da odložite postavljanje posta.

Pre ovoga, onog trenuka kada ste kliknuli na dugme  Publish u Blogger-u, vaš post bi bio postavljen na vaš blog. Čak i ako biste postavili datum na sutradan ili na sledeću godinu, post bio bio postvljen istog minuta nakon pritiskanja dugmeta za publikovanje posta.

Ovo je korisno ako želite da postavite post iznad svih ili ispod svih postova na blogu (samo postavite datum na 3017. godinu ili na 1999. godinu). Ali ako planirate da odete na odmor i želite da svaki dan bude postavljen novi post dok se vi nalazite na odmoru, moraćete da upotrebite neke druge servise, kao što je pisanje postova preko e-mail-a ili upotreba programa koji omogućuju odloženo slanje poruka kao što je LetterMeLater.

Međutim, vi sada možete da upotrebite Blogger na Draft stranici i da odredite datum u budućnosti kada će post biti postavljen i onda da kliknete na Publish. Pojaviće se poruka koja vas obaveštava da će vaš post biti postavljen definisanog datuma.

Imajte na umu da ovo radi samo ako napišete post koristeći draft.blogger.com. Ako upotebite glavnu Blogger stranicu, post će biti publikovan odmah.

Izvor: Google Operating System]

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272