Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Google ekstenzije za Firefox

Firefox je jedan od najpopularnijih pretraživača na Internetu zato što je to bio prvi program koji je obezbedio pretraživanje sa karticama, i smatra se najvećim rivalom klasičnom Internet Exploreru. Kao što verovatno znate, Firefox je dobro razvijen pretraživač koji obezbeđuje podršku za teme i ekstenzije, male linije sa alatkama koje povećavaju funkcionalnost ove aplikacije. Pre izvesnog vremena, Google je izdao liniju alatki za Firefox, interesantan dodatak za Mozilla pretraživač koja je namenjena za blokiranje pop-up prozora kao i za brzo pristupanje Google-ovim servisima.

Ako niste znali, Google poseduje posebnu stranicu za predstavljanje najinteresantnijih ekstenzija koje su selektovali radnici kompanije a koje omogućuju poboljšanje performanse proizvoda koje je razvio gigant pretrage. Iako sada postoje samo četiri dostupne Firefox ekstenzije, gigant pretrage stvarno želi da promoviše dodatke za brže pristupanje Google servisima.

“Google Browser Sync za Firefox je ekstenzija koja kontinualno sinhronizuje podešavanja pretraživača – uključujući bookmarkove, istoriju, cookies, i snimljene lozinke – preko računara. On vam isto tako omogućava da vratite otvorene kartice i prozore preko drugih mašina i sesija pretraživača”, rekao je Google u opisu Google Browser Sync ekstenzije.

U prošlosti, Google je takođe pokušao da kreira optimizovanu verziju Microsoft pretraživača i da je opremi sa proizvodima koje je kompanija razvila. U to vreme, gigant pretrage je dizajnirao posebnu stranicu za Internet Explorer optimizovanu za Google koja je bila veoma slična sa onom koju je izdao Yahoo za sopstvenu verziju pretraživača. Gigantski portal Yahoo je kritikovao Google za nedostatak inspiracije, tvrdeći da su web sajt pravili radnici kompanije tako da nije moguće da je Google upotrebio šablon

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272