Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Google je završio na sudu zbog Street View-a

Već smo videli kako Google Street View snima slike koje definitivno zalaze u privatnost ljudi, ali izgleda da to ponovo rade!

Google se trenutno nalazi usred tužbe koju je pokrenuo par iz Picburga koji je primetio da je njihova kuća završila na Google Street View-a. Nema problema, zar ne? Hoću da kažem da postoji mnogo kuća na Google Street View-u, što i jeste svrha ovog servisa.

E pa ovaj slučaj je malo drugačiji. Da bi snimio 3D fotografiju kuće automobil koji je snimao je morao da pređe dugačak privatni put da bi stigao do kuće … i to je i uradio. Kao što možete da vidite na seriji slika gore, Street View automobil je prošao javni put koji se pretvorio u privatni popločani put. Oni su nastavili da voze sve do garaže za troje kola pre nego što su se okrenuli, svo vreme snimajući kuću.

The Smoking Gun ima još snimaka vezanih za ono što se dešavalo pre nego što su kompromitujuće slike povučene sa servisa. Sada ćete tamo naći samo crne pravougaonike umesto fotografija, što nije iznenađujuće pošto se Google našao na sudu zbog njih.

Šta će sledeće Google Street View da snimi što će im doneti probleme?

Recite nam vaše ideje u komentarima!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272